Лига на шампиони 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пуштив малце да видам, рутинирано газеше низ натпреварото Атлетико, Лазаров најслаб натпревар сезонава стрелец на 4 гола.Нешто што ме зачуди во Берлин играл Денис Шпољарич, се си мислев пензиониран е чоеков, инаку би играл за репрезентација, не знам во каква форма и зошто не беше повикан но на времето беше Министер за одбрана заедно со Доминиковиќ.

Пуштив малце да видам, рутинирано газеше низ натпреварото Атлетико, Лазаров најслаб натпревар сезонава стрелец на 4 гола.Нешто што ме зачуди во Берлин играл Денис Шпољарич, се си мислев пензиониран е чоеков, инаку би играл за репрезентација, не знам во каква форма и зошто не беше повикан но на времето беше Министер за одбрана заедно со Доминиковиќ.
Шпољариќ и не е многу стар. 79 или 80 годишете е.Човекот особено како дефанзивен играч има уште 3-4 врвни години пред него.Само што он е скаран нешто со луѓето во ракометниот сојуз на Хрватска (со Гобац поточно,он и Загреб каде што цела кариера ја помина го напушти ради него).Голужа го викна за ова ЕП во Србија,Шпољариќ одби да игра.
Иначе колку што знам повреден е во моментов,се повреди пред недела дена.Он ја командува одбраната на Берлин.

Ја уплатив кец на Висла, ама и онака ми отиде ливчето веќе :(
Факт е дека Металург е поквалитетен каде-каде од Висла, ама го знаеме синдормот на Македонските екипи на гостински терен.
Плус неиграњето на Ракчевиќ и пред се Миркуловаски се огромен минус.
Типувам на победа на Висла.

Шпољариќ и не е многу стар. 79 или 80 годишете е.Човекот особено како дефанзивен играч има уште 3-4 врвни години пред него.Само што он е скаран нешто со луѓето во ракометниот сојуз на Хрватска (со Гобац поточно,он и Загреб каде што цела кариера ја помина го напушти ради него).Голужа го викна за ова ЕП во Србија,Шпољариќ одби да игра.
Иначе колку што знам повреден е во моментов,се повреди пред недела дена.Он ја командува одбраната на Берлин.

Lele aman , igraciste go napravivte.Prosecen rakometar , stvarno ne mi e jasno kako vakvite odat vo golemi klubovi a nasite rakometari si sedat doma.

Lele aman , igraciste go napravivte.Prosecen rakometar , stvarno ne mi e jasno kako vakvite odat vo golemi klubovi a nasite rakometari si sedat doma.
Дечко знаеш кој беше Денис Шпољариќ, во дует со Давор Доминиковиќ беа најдобрите одбранбени играчи во светот.Во времето кога Хрватска ја газеше и Франција и Германија на СП и ОИ.;)Не збориме за сегашната негова форма.
Трупер знаев дека само ти ќе ми одговориш.Експерт си за Хрвативе, иам кого да прашам нешто што ќе пропуштам.:)

Дечко знаеш кој беше Денис Шпољариќ, во дует со Давор Доминиковиќ беа најдобрите одбранбени играчи во светот.Во времето кога Хрватска ја газеше и Франција и Германија на СП и ОИ.;)Не збориме за сегашната негова форма.
Трупер знаев дека само ти ќе ми одговориш.Експерт си за Хрвативе, иам кого да прашам нешто што ќе пропуштам.:)
Decko , nesto mnogu gi miluvas Hrvatite ;).Kako kolektiv da ,ama Spoljaric so se Dominikovic da mi kazuvas deka nekoj gazele aman..

Ја уплатив кец на Висла, ама и онака ми отиде ливчето веќе :(
Факт е дека Металург е поквалитетен каде-каде од Висла, ама го знаеме синдормот на Македонските екипи на гостински терен.
Плус неиграњето на Ракчевиќ и пред се Миркуловаски се огромен минус.
Типувам на победа на Висла.
Take that back :pipi:

Како брани овој Станиќ да му ја ебам сестринката :icon_mrgr:
--- надополнето: 19 февруари 2012 во 17:34 ---

Жалам, неможам :icon_mrgr:

Ќе се разбереме откако Металург ќе тепа. Сајонара до тогаш :)

Кога Манасков ќе научи да реализира зицери, кога Мевчо Мојсоски ќе ослабе едно 10 кила и ќе се извиши некој сантим, кога Ванчо ќе ја има формата од пред 10 години, е тогаш Металург може да се надева да биде рамо до рамо со најаките.
Вака само може да се молат Станиќ да има свој ден и Жарко да погаѓа од секаде...

За каква работа го исклучија Велко сега и пред него Марковиќ, одма после изедначувања.Ај да не е дека само жалење за судиите, одбраната е 50/50, ама нападот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom