Временските услови во Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
akooo super,da imam so da im kazuvam na vnucite koga sum bila mlada kako imalo sneg u juni

abe vremevo definitivno se seknalo....
:oftopic:odsabajle kako grmese, baska poplava se naprai (sto se vika) a posle 12h sonce puka i neznam kolku stepeni imase.... abe se nezdravo

Абе супер е тоа!!!!
Си идеш на летовање со скии,јакни,шалови,капи,ракавици,абе за мерак

vodkamixx напиша:
Абе нема само во Хрватска снег, и во Германија таму горе има снег исто. У курац нек иде и време и све, таман мислев се отерасивме од снегот и ладнотијата, ама пак почнува.
Па ова значи дека Бразил нема да бидат светски шампиони !! :je:
Не се навикнати на снег да играат :pos::pos:

Vremevo e stvarno zabegano uste malce ke ispadne na plaza so skii i skafanderi da odime i da lezime na sneg mesto na pesok.

schtranga напиша:
da i tuka ima na povisokite mesta sneg , inaku mnogu e ladno i 3 nedeli bez prestan vrne , mislam deka ovaa godina tuka ke nema leto :(

Еј ќути 3 недели саде врне и е релативно ладно, во јуни по блузони и јакни да се шетало по надвор, него денес нешто се расчисти
бликна сонце, ај ваљда вака ќе остане времево само потопло.

OrTacE напиша:
можеби сликава не е складна за тоа што се дешава со времето во Хрватска, ама сигурно не е складно и тоа што се дешава во Хрватска со фактот дека сега е 1-ви јуни
Кога би знаел само во колкава заблуда си... сликава ја имам видено многу одамна. Ај те молам дај ми линк од изворот на фотографијава да видам дали се веродостојни информациите кои тука ги пренесуваш. Меѓу другото, Хрватска е балканска земја и оваа височина на снег не би можела да биде достигната. Барем не во овие услови. Памет за друг пат и поздрав од Топка. :wink:

Топка напиша:
Кога би знаел само во колкава заблуда си... сликава ја имам видено многу одамна. Ај те молам дај ми линк од изворот на фотографијава да видам дали се веродостојни информациите кои тука ги пренесуваш. Меѓу другото, Хрватска е балканска земја и оваа височина на снег не би можела да биде достигната. Барем не во овие услови. Памет за друг пат и поздрав од Топка. :wink:

а извини кој рече дека сликава е слика од Хрватска?
јас колку што знам немам никаде спомнато такво нешто, таа слика е ставена само онака симболично, ееее сега ако има "некој" што поверува дека е тоа слика од Хрватска, јас потполно му се извинувам, ама мислам дека за тоа нема потреба, колку што ги читам постовите до сега никој не се збунил сите сватија што е финтава всушност:lud:

OrTacE напиша:
можеби сликава не е складна за тоа што се дешава со времето во Хрватска, ама сигурно не е складно и тоа што се дешава во Хрватска со фактот дека сега е 1-ви јуни

Абе топка читај на прва страна шо пишува :star:

Каков снег бе таман ја веспата сеа треба да ја зеам они снег НЕ ДАЈ БОЖЕ!! и кај нас да дојде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom