N
NeMiRnA
Гостин
akooo super,da imam so da im kazuvam na vnucite koga sum bila mlada kako imalo sneg u juni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ова значи дека Бразил нема да бидат светски шампиони !! :je:vodkamixx напиша:Абе нема само во Хрватска снег, и во Германија таму горе има снег исто. У курац нек иде и време и све, таман мислев се отерасивме од снегот и ладнотијата, ама пак почнува.
schtranga напиша:da i tuka ima na povisokite mesta sneg , inaku mnogu e ladno i 3 nedeli bez prestan vrne , mislam deka ovaa godina tuka ke nema leto![]()
Кога би знаел само во колкава заблуда си... сликава ја имам видено многу одамна. Ај те молам дај ми линк од изворот на фотографијава да видам дали се веродостојни информациите кои тука ги пренесуваш. Меѓу другото, Хрватска е балканска земја и оваа височина на снег не би можела да биде достигната. Барем не во овие услови. Памет за друг пат и поздрав од Топка. :wink:OrTacE напиша:можеби сликава не е складна за тоа што се дешава со времето во Хрватска, ама сигурно не е складно и тоа што се дешава во Хрватска со фактот дека сега е 1-ви јуни
Топка напиша:Кога би знаел само во колкава заблуда си... сликава ја имам видено многу одамна. Ај те молам дај ми линк од изворот на фотографијава да видам дали се веродостојни информациите кои тука ги пренесуваш. Меѓу другото, Хрватска е балканска земја и оваа височина на снег не би можела да биде достигната. Барем не во овие услови. Памет за друг пат и поздрав од Топка. :wink:
OrTacE напиша:можеби сликава не е складна за тоа што се дешава со времето во Хрватска, ама сигурно не е складно и тоа што се дешава во Хрватска со фактот дека сега е 1-ви јуни
StormAngel напиша:Сепак, Бијело Дугме беше најпаметниот бенд у екс Ју.![]()