Фатална привлечност

• Креатор на темата Креатор на темата Ivy_K
  • Време на започнување Време на започнување
Dejana напиша:
Fatalna privlecnost... se e tuka sobrano vo naslovot da sozdava edna covecka vistina, koja sekoj od nas barem ednas vo zivotot e Osuden da ja iskusi. Velam osuden zatoa sto jas toj moment go dozivuvam kako najbolna kazna koja vo isto vreme te pravi tazan i sreken sto ne ni znaes sto/koga cuvstvuvas. Nekoj vid na kletva koja vsusnost samite ja frlame vrz sebe. Moram da priznaam deka ziveam vo senkarta na sopstvenata kletva veke 2 godini i nikako da se oporavam. Ne sum padnata vo depresija, fala mu na Boga no sepak bi mi bilo mnogu poubavo koga voopsto ne bi gi ni dozivuvala site onie cuvstva koga sum okolu nego. Duri na momenti me plasi pomislata deka sum ZALJUBENA.
epa zaljubena si :icon_lol: :icon_lol: najloso e koga te tepa vreme,custvuvas takvi raboti tolku vreme i mislam deka potsvesno preogja u opsesija:nerv:

burn84 напиша:
ok
А бе ја долго време мислев дека нема никој вреден до толку ама ете имало!
i sega si ja videl tipkata?Normalno me interesira dali barem malce ti se vratija emociite(nemora kako togas)

аии не збори баш пред некој ден не кажувам како и каде ама у секунда ко да ми се исуши грлото и вртоглавица добив невероватно како една личност може физички да те изманипулира без да направи ништо

ах деца деца деца немам зборови за темава !!!

Toa sto vie go narekuvate fatalna privlecnost e strast,koja e momentalna i vo nikoj slucaj nemozete da ja narecete zaljubenost ili ljubov,strasta i ljubovta mozat da odat oddelno i zaedno,kako sto kazavte se javuva samo od fizickata pojava na licnosta a ne so se ona sto go nosi vo sebe,ja posakuvate samo nadvoresno,dali e toa ljubov?Sekako deka ne,sekoj ima po edna vakva desavka,posle takva desavka ti pominuva merak,a toa sto trae 2 godini ne se sekavam koj spomna i si kaza deka e zaljubena,e toa e druga rabota sepak stoi ZALJUBENA ne te privlekuva samo fizicki sigurno!Mi se desi eden vakov moment samo kao tipov se pojavuva na zurka a jas koa i da go videv ni na nebo ni na zemja i koa go zapoznav pa nisto posebno tolku bese od filmot so go vrtev u glava.Jas barem vaka go sfakam a i boga mi dosta sum citala i sum slusala i dlaboko uverena sum vo moeto mislenje.Blagodaraaaaaaaam :)

burn84 напиша:
аии не збори баш пред некој ден не кажувам како и каде ама у секунда ко да ми се исуши грлото и вртоглавица добив невероватно како една личност може физички да те изманипулира без да направи ништо
epa toa e tragedijata da kazam,,nikoj ne ti prai(ili prai)nesto a ti se ponesuvas,poluduvas,kopnees,stradas...

Fatalnata privlecnos e fatalna zasto nemozes da ja kontroliras
Covek i da ti napraj nesto(te zaebe)ke i vratis, ama strasno e koga se palis te oplemenuva nekoj sto ednostavno ja poseduva posebnosta bez da treba nekakov kontakt za da toa se zabelezi,prosto te pali od samata pojava:nerv:

ne sum sretnala do sega takov tip sto fatalno ke me privlece:nesvest:

IVA_SKORPIJA напиша:
epa toa e tragedijata da kazam,,nikoj ne ti prai(ili prai)nesto a ti se ponesuvas,poluduvas,kopnees,stradas...

Fatalnata privlecnos e fatalna zasto nemozes da ja kontroliras
Covek i da ti napraj nesto(te zaebe)ke i vratis, ama strasno e koga se palis te oplemenuva nekoj sto ednostavno ja poseduva posebnosta bez da treba nekakov kontakt za da toa se zabelezi,prosto te pali od samata pojava:nerv:
Браво како успеа се што осечам да кажеш.:)

IVA_SKORPIJA напиша:
epe ja ti kazuvam toa sto go imam na moja koza oseteno:star:
А-ха еее лоша работа зашо и ја го имам осетено ај ќе формираме здружение за изгорени души или нешто така.Шала на страна а бе прв пат се затрескав и не се извадив веќе не се заљубавам до свадба а тоа за некој 7-8 години.Ова било болно.:ija:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom