Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Crazy напиша:Ај малце појасни шо сакаш да кажеш
burn84 напиша:Хмм.Да нема спас од тоа незнам што друго да кажам.
Ja pa imam lo[o iskustvo so ova.Onaka oslbev edno 7 kila zaso nejadev nisto pocel den duri se po godina i pol se vrativ vo normala , nenaspan, depresiven, i site drugi propratni raboti.Ali moeto bese negaticno no ne znaci deka site se.IVA_SKORPIJA напиша:mene iskreno toa mi se ima deseno 2 pati ali uste tesko mozam da odoleam na rabotite kaj tipot koj e zasluzen za ova![]()
mislam deka u princip i ne e tolku cesto nekoj taka da te privlekuva,pa zatoa mnogu e vpecatlivo i se pamti u slucaj da zavrsis so vrskata(kakva i da e)![]()
![]()
ej nemoj be vakvi raboti,vajda nikoj ne e tolku vreden za da padnes u vakvi situacii?:ija: i me interesira dali barem ja prebole doticnata??:kez:burn84 напиша:Ja pa imam lo[o iskustvo so ova.Onaka oslbev edno 7 kila zaso nejadev nisto pocel den duri se po godina i pol se vrativ vo normala , nenaspan, depresiven, i site drugi propratni raboti.Ali moeto bese negaticno no ne znaci deka site se.
da i ja se slagam so tebe ama koga ke dojde do ova vtorovo se gubi taa fatalna privlecnost,ja bi go narekla ljuboveci^^^ напиша:iskreno onaa fatalna privlecnost me tera da sonuvam,da lebdam i zaneseno da razmisluvam za licnosta koja nenormalno me privlekuva.Mi se ima sluceno nekolku pati,samo dvapati neso "poznacajno" se slucilo so onoj koj me privlekuva.Ovaa privlecnost ja gledam od dva aspekti:nadvoresno privlekuvanje ili pak vnatresno.Pod nadvoresno podrazbiram izgled,boja na oci,atletska gradba,interesna facka..najcesto ovaa privlecnost nastanuva koga licnosta ne sme ja zapoznale karakterno,a ne privlekuva fizickiot izgled ili pak nekoj detal od nego.
Onaa drugata privlecnost e onaa problematicnata.Koga ke zapoznaeme nekoj podobro i koga ke negoviot glas odeknuva vo nasite usi postojano,koga negovite zborovi ke go ispolnuvaat naseto srce..E togas ona fizickoto paga vo voda,a izgledot ustvari ne ni e ni vazen!Togas se raga onaa vistinskata vrska za koja sme spremni da napravime se,pa duri po zrtva na sopstvenite zadovolstva!
taka e sto ima da pagjam u depresii e sea ja mislam deka najtragicen slucaj e koga ne mozes custvata da gi upravuvas da se nadvladees u psihaCrazy напиша:Па кога ми објаснивтесум паднал на г'з од женски ама да паѓам у депресии големи не. Значи разочараност да, депресии не.
A be msko sumIVA_SKORPIJA напиша:ej nemoj be vakvi raboti,vajda nikoj ne e tolku vreden za da padnes u vakvi situacii?:ija: i me interesira dali barem ja prebole doticnata??:kez:
burn84 напиша:A be msko sum
okIVA_SKORPIJA напиша:pa da de da samo ja zaboraj edno a da staam a ti dobi gresen pol![]()
![]()
soorry