Skype (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата SUDBINA
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли опција освен бројот на контакти да се види и контакт листата на некој мој пријател на скајпов ?

Честопати ми се случува додека пишувам одеднаш да не можам да го видам напишаното. Значи на рандом место погоре испаѓа.
Пример пишам; океј, а погоре сум пишала ,,шо праиш'' да речеме и океј ми искача над шо праиш иако сум го пишала последно. И после ми светка скајпчево дека некој ми пишал и исто рандом нагоре си испаѓа.
Проблемот си го решавам со бришење чет хистори на одредено време, ама имам некои разговори што нејќам да ги бришам.
Па, има решение за проблемов?

Честопати ми се случува додека пишувам одеднаш да не можам да го видам напишаното. Значи на рандом место погоре испаѓа.
Пример пишам; океј, а погоре сум пишала ,,шо праиш'' да речеме и океј ми искача над шо праиш иако сум го пишала последно. И после ми светка скајпчево дека некој ми пишал и исто рандом нагоре си испаѓа.
Проблемот си го решавам со бришење чет хистори на одредено време, ама имам некои разговори што нејќам да ги бришам.
Па, има решение за проблемов?

Провери си го саатот. Мене ми правело така кога не ми бил ист саатот како на тој со кој си пишувам.

дечки, а знаете како може да се избришат неколку реченици од двете страни?

Значи Microsoft design team се најголеми шупаци на светов. Го направиле новиот скајп како сите да сме на MacOs...Кој ќе учи допрва кое каде е...па уште и изгледот...Мераци (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom