Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo tekot na ovaa nedela ne, samo 2 grupi ke najavat. Narednata nedela uste 1-2. Pa malku pauza, info za karti, pa pak uste grupa-dve. Pa prodazba na karti po eftina cena, pa uste 3-4 grupi, itn se do nedela-2 pred glavnata vecer koga ke se znae se.
Кај пишав дека не ги бива?
Абе не викам дека не се ок, али ни па дека се оксамо ме нервира што имаат некоја чудна политика да мора да носат ѕвезди на залез на кариера зачинети со екс ју пропали рокери кои не гледам причина да настапуваат на таков еминентен фестивал нали овај...за во клубче некое затуцано ок, ама не и за таксират
![]()
Пријателот малце смешал со Пивофестовите наши каде што се носат евтини екс-ју бендовипа шо знам оникс важи за култна рап група значи една од најдобрите заедно со ву тенг ,нва(распадната) , сајпрес и сл. а екс ју пропали ми се парни валјак рибја чорба и слични глупаци кој што мислам дека не ги носат![]()
може мислиш за хладно пиво ти ?? али имаат публика тука момците ако мислиш за нив а лани од екс ју ко што памтам беа дубиоза кој што не се пропали а не ни постоеле кога постоела ЈУ па не се важат
![]()
а и имаат стварно голема публика тука затоа ме збуни
![]()
![]()
B-Real - pretpostavuvamhttp://taksirat.com.mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=28:taksirat-13-is-coming-to-town&lang=mk 27 ноември psycho realm пред група на некоја многу позната рап ѕвезда која ќе ја дознае ме уште утре
Стативанекако осеќам дека големата хип хоп ѕвезда ќе бидат сајпреснз зашто