Таксират 13 од 25.11 до 3.12.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Имам 2 карти за гл. вечер. Ако сака некој, нека пише во инбокс. За 700 ден.

Незнам дали убаво приметив , но Славе не пушташе музика. Одма после Дубиоза почнаа Дискобајаги.
Имаше мал период кога Дискобајаги се спремаа и поставуваа опрема, а Славе пушташе музика.Не си го приметил бидејќи беше во левиот агол над бината и беше малку подзадскриен.

Dubioza Kolektiv - како и секогаш прекрасен настап, браво. Али тоа што имаше многу гужва, не се трпеше плус имаше многу стаклени флаши искршени доле, али океј, да не коментирам за тоа, за настапот беше екстра. Иначе ја вокал бев на предгрупата, можда сте чуле ако сте дошле пред време (ГЛАСНОМ).

B-Real - не ми се одеше првин зашто само он беше, а ја нешто не сум му фан на солото али рокаше сѐ од Cypress Hill - и Psycho Realm беа на врвот, така да у пм беше тоа! Сѐ на место. Ја можам само со B-Real ако го донесоа Таксират да го наречам успешен.

За на главната вечер одам за Clawfinger & Верка. Се надевам убаво ќе си поминеме :)

B Real не изрока неколку хитчиња и поради тоа сум му „лут“ али све у свему нема бунење, доста и тоа шо ни носат

Имаше мал период кога Дискобајаги се спремаа и поставуваа опрема, а Славе пушташе музика.Не си го приметил бидејќи беше во левиот агол над бината и беше малку подзадскриен.
Уствари додека сум бил јас на цигаре рокал Славе...значи многу кратко...

Секоја му чест . После видеово ми е уште повеќе криво што не бев во можност да одам...
--- надополнето: Nov 29, 2011 1:15 AM ---
Dubioza Kolektiv - како и секогаш прекрасен настап, браво. Али тоа што имаше многу гужва, не се трпеше плус имаше многу стаклени флаши искршени доле, али океј, да не коментирам за тоа, за настапот беше екстра. Иначе ја вокал бев на предгрупата, можда сте чуле ако сте дошле пред време (ГЛАСНОМ).
чувме како не чувме :icon_lol:

Со еден пријател вчера зборевме за Таксиратов, и коментарот му беше: на времето фестивалот беше за бездомници, скитници, познавачи на музика, и цената на картите беше по 2-300 денари, а се носеа имиња кои беа сврш. Сега е за деца.

Никој ништо нема да напише за вчерашниот ДЕБАКЛ во колозеум??

Се надевам дебаклот-бис не беше дел од "сценарио" на бунтовниот имиџ на Атари Т. Р. ,
туку непрофесионално извршена тонска работа.
п.с. жестоко,бучно отсвирија и вриштеа, иако нечисто се слушаа...

Добар настап на САРС.

А да, и момакот што дое со Генерал Ву, развали со битбоксот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom