Таксират 13 од 25.11 до 3.12.2011

Член од
21 јули 2010
Мислења
352
Поени од реакции
320
Имам 2 карти за гл. вечер. Ако сака некој, нека пише во инбокс. За 700 ден.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.439
Незнам дали убаво приметив , но Славе не пушташе музика. Одма после Дубиоза почнаа Дискобајаги.
Имаше мал период кога Дискобајаги се спремаа и поставуваа опрема, а Славе пушташе музика.Не си го приметил бидејќи беше во левиот агол над бината и беше малку подзадскриен.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Dubioza Kolektiv - како и секогаш прекрасен настап, браво. Али тоа што имаше многу гужва, не се трпеше плус имаше многу стаклени флаши искршени доле, али океј, да не коментирам за тоа, за настапот беше екстра. Иначе ја вокал бев на предгрупата, можда сте чуле ако сте дошле пред време (ГЛАСНОМ).

B-Real - не ми се одеше првин зашто само он беше, а ја нешто не сум му фан на солото али рокаше сѐ од Cypress Hill - и Psycho Realm беа на врвот, така да у пм беше тоа! Сѐ на место. Ја можам само со B-Real ако го донесоа Таксират да го наречам успешен.

За на главната вечер одам за Clawfinger & Верка. Се надевам убаво ќе си поминеме :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
B Real не изрока неколку хитчиња и поради тоа сум му „лут“ али све у свему нема бунење, доста и тоа шо ни носат

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Имаше мал период кога Дискобајаги се спремаа и поставуваа опрема, а Славе пушташе музика.Не си го приметил бидејќи беше во левиот агол над бината и беше малку подзадскриен.
Уствари додека сум бил јас на цигаре рокал Славе...значи многу кратко...

Секоја му чест . После видеово ми е уште повеќе криво што не бев во можност да одам...
--- надополнето: Nov 29, 2011 1:15 AM ---
Dubioza Kolektiv - како и секогаш прекрасен настап, браво. Али тоа што имаше многу гужва, не се трпеше плус имаше многу стаклени флаши искршени доле, али океј, да не коментирам за тоа, за настапот беше екстра. Иначе ја вокал бев на предгрупата, можда сте чуле ако сте дошле пред време (ГЛАСНОМ).
чувме како не чувме :icon_lol:

I

Intex

Гостин
Со еден пријател вчера зборевме за Таксиратов, и коментарот му беше: на времето фестивалот беше за бездомници, скитници, познавачи на музика, и цената на картите беше по 2-300 денари, а се носеа имиња кои беа сврш. Сега е за деца.

Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
Никој ништо нема да напише за вчерашниот ДЕБАКЛ во колозеум??

Член од
31 јануари 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
Се надевам дебаклот-бис не беше дел од "сценарио" на бунтовниот имиџ на Атари Т. Р. ,
туку непрофесионално извршена тонска работа.
п.с. жестоко,бучно отсвирија и вриштеа, иако нечисто се слушаа...

П

Паган-др

Гостин
Добар настап на САРС.

А да, и момакот што дое со Генерал Ву, развали со битбоксот.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Може некој да ми каже од колку до колку саат беа Сарс? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom