Замунда.мк! :)

• Креатор на темата Креатор на темата filipd
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто не можам да го активирам акаундот ми дава некој ерор кога ќе стегнам на линкот во поштата.

Ограничен е бројот на регистрациите до 250 000 во zamunda.net и јас немам, затоа што се 250 000.

Слушнав дека над 8 милиони од целиот Балкан да се регистрирале пред да го ограничат бројот и падот с'рварите.

Ти eвреин ли си?

Ограничен е бројот на регистрациите до 250 000 во zamunda.net и јас немам, затоа што се 250 000.

Слушнав дека над 8 милиони од целиот Балкан да се регистрирале пред да го ограничат бројот и падот с'рварите.

Ти eвреин ли си?
Ја нов акаунт си напраив пред една недела. Ај пробај да се регистрираш?
И не, не сум евреин, шо има везе тоа па сеа?

Ја нов акаунт си напраив пред една недела. Ај пробај да се регистрираш?
И не, не сум евреин, шо има везе тоа па сеа?

Ништо немаше да зборувам со тебе ако си eвреин :icon_lol:

Направив гледам има проблем, но убавите работи стануваат полека. Не е малку работа. Но ќе се реши проблемот.

Странава е 5-ка, полна торенти 80 % имаат сидери итн итн.
Имам една замерка кај што е “СИМНИ“ синото копче, за симнување торрент смени ја бојата, зелено највеќе ќе се забележи.

Ништо немаше да зборувам со тебе ако си eвреин :icon_lol:

Направив гледам има проблем, но убавите работи стануваат полека. Не е малку работа. Но ќе се реши проблемот.

Weirdo или Nazi. У втор случај, GTFO. :O

штотуку се регистрирав

ја уште неќна случано приметив и заборавив да ви пишам на форумов кој нема да се регистрира и сега се ме поцети ова замунда мк па да ви кажам дека е отворено регистрација на оргиналната замунда :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom