Замунда.мк! :)

• Креатор на темата Креатор на темата filipd
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 септември 2011
Мислења
20
Поени од реакции
18
По неколку месеци кодирање , фотошопирање , учење излезе новата верзија на Замунда.мк :))

Останаа некои делови од скриптата што не се наши (бидејќи немаше потреба да ги смениме) , како логирањето , регистрирањето итн. Другото го кодиравме рачно :D

Направивме ново лого , ставивме jQuery+tipsy за да има мали сликици на торентите , отворивме твитер профил @ZamundaMK...

Сега останаа да ги смениме иконките со категории(avi/rip/tv/iso) со наши и да го средиме системот за пресматување leechers/seeders...

Торентите ги проверуваме... Доаѓаат од приватни+јавни тракери , а посебно внимаваме на оние јавните ;)

Браво. Great jov!

Sent from my Android using Tapatalk
Фала :) Гледам од тапаталк пишуваш , може да спремиме и мобилна верзија , па да почнеме да промовираме симнување торенти и од смартфони...

Зошто имам проблем кога се регистрирав ми пишуваше нешто емаил за регистрација не е пратен или нешто слично не ми текнува, и неможам да се најавам со тој јузернејм

Edit: Сите што неможеа да се логираат , Ве прифатив.
Shoutbox-от ни е неистестирана работа , ако ве зафркава кажете :cool:

Тоа трепкавото фавиконче, ми боде некако у очи. Тоа сум само јас, изгледа, фавтрепфобичен. :icon_lol:
Тоа стои од старата верзија... Глеаш , кај дизајнер не умешал прсти , све е за нигде :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom