Македонци во Германија

• Креатор на темата Креатор на темата Rocky990
  • Време на започнување Време на започнување

@vouager Што мислиш, овие за кого ќе гласаат на избори? :)

Se znaj za kogo!
" Daj tri piva"

За тие со розеви сукњичиња.

Кои се тие? Ко што знам сите партии овде подржуваат родови дрканици.
Па ако алудираш на тоа дека овие ќе гласаат за АФД, не сум баш најсигурен дека тие го поддржуваат тоа.

Одма експресно сите без работа останаа а една мислам беше студентка и неа од факултет ја шутнаа.

Диџејот 5-6 му напомена да не пеат така. Чупето па после ова плачеше како не мислела така итн итн. Одма се крена фама на остротовот пособено дека полн е со нас т.н Ausländer-и.

Која комедија цела недела се извинуваше се шо е германско кај мене на работа и не наидоа на подршка барем не кај пописмените Германци.

Там одат работите,
1718450716516.jpeg
но повеќето од оние што пишуваат овде имаат европски пасоши, така што немаат проблем ;)

Там одат работите,
Прегледај го приврзокот 420274
но повеќето од оние што пишуваат овде имаат европски пасоши, така што немаат проблем ;)
Ова никогаш нема да биди. Филмот и ништо друго. Пензиски фонд му е намален, луѓе немаат за од чистач до инженер.

На ова се пробува да се добијат гласови и ништо друго.

Патем Германците барем на Зилт и Шлезвиг Холштајн бегаат дуват од Бугарчиња..

Јас сум со МК и успешно интегриран нека дојди да ме избрка слободно пособено што догодина земам Германски.

Збораме плус за враќање на средства од пензиско и здраствено. Тој филм не постои.

Од кој циган е пасошов?
Не се секирај ќе ви го пратиме вас, да му дадете европски.
Слика беше од пасош на некој ром мислам во Македонци во Германија пред некој ден прашуваше шо значи печатот во пасошот.

Одма експресно сите без работа останаа а една мислам беше студентка и неа од факултет ја шутнаа.

Диџејот 5-6 му напомена да не пеат така. Чупето па после ова плачеше како не мислела така итн итн. Одма се крена фама на остротовот пособено дека полн е со нас т.н Ausländer-и.

Која комедија цела недела се извинуваше се шо е германско кај мене на работа и не наидоа на подршка барем не кај пописмените Германци.
Кога би биле пијани истите гарант би го пееле истото. Сите народи го прават тоа реално.

Од Македонски треба да е… Бугарските се со лична карта
Па да де, од македонски циган. Сеа кј вас да добие европски пасош ќе го пратиме.

Што ќе кажете за видеово?

Зборува за даночење за добивање наследство, мада ако се работи за имот според мене би требало наследството да биде над 500 000 евра, а тоа овој не го кажува. Што мислат поупатените од вас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom