Ако денес победи Македонија...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ap2.jpg

А за финале здравје си го обеќав ова :icon_lol:
macedoniatattoo.jpg

хехе секогаш сум оптимист јас само не ми ги разбирате постовите и потребна е огромна интеленгенција за да ме сфати некој :D

ако победи Македонија ке му ги сфатам постовите на Зоте...мухаааа:vozbud:поекстремно здравје

Ќе продолжам да гледам Сител до 00,00

Така нешто. Цела недела ќе гледам и мали невести и лисја што паѓаат и ако треба на лист ќе ги прераскажам сите епизоди, само да победиме, значи мртва сериозна сум, ако треба и ќе ги скенирам листовите за доказ :cuc:

А дека нема да си ги задржам солзите, тоа е јасно :)

Ако вечер победе МАКЕДОНИЈА :cuc: ќе се уштедат 300 евриќа у спротивно жими Ицко и Сања има да лете телевизор преко прозор...

Ако бидам дома - ќе скокнам од радост од кревет и ќе го направам душекот пуздер :D, а ако бидам на плоштад ќе се понашам ко ненормален и едно 5 минути ќе се дерам заедно со уште којзнае колку стотици можда и илјадници луѓе :)

ако победи Македонија ке му ги сфатам постовите на Зоте...мухаааа:vozbud:поекстремно здравје

е ајде објасни како со победа на македонија ќе ги сфатиш моите постови? да не доживееш просветлување вечер :D

народе, пред да мислите што ке правите вечер по победата да се сконцетрираме што ке правиме до победата

црква, свеки, кандила, вадете иконите , крстете се молете се..озбилно, да не бидне дјаолска работа ко со Русите

Едно е ако тепаме да речеме како со Грците и друго е ако тепаме како Со Грузијциве.Дефинитвно пожустро ќе е ако заврши на вториов начин.Прво и основно знам дека ќе се издерам од кај мене од 10 ти,и ќе излезам на тераса да видам што се дешава надвор.После пола саат знам дека ќе сум испразнет од дерење апла и дека ќе ме фати тешка мрза и ако легнам ни со кран нема да ме кренат после.
Ништо чудно и да се помине од кај плоштад..

Ќе отворам тема за 1/2 финале, Македонија - Шпанија.:D
Зошто Шпанија?
Ако ја отпишувате Словенија како послаб противник уште сега, направете го тоа и за Македонија.

А што би праел јас ако победи Македонија? ... не знам
Ќе слушам Ник Дрејк нешо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom