Ако денес победи Македонија...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно полесно ќе можам да ги сварам рекламите од типот на лисјата, сребрената принцеза и црвенкапа... Или не?

Ако победи Македонија, ќе прошетам гол низ купатило...

Ке ги разбудам сите бебиња и бабички у радиус од 2 км. После идеме на пиење и славење до сабајле. Утре на работа не ги е*ам ни шефот ни никој ке спијам цел ден!!

ќе :drk:у истиот момент кога игорче ке се раздере МАКЕДОНИЈА Е ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!
а после тоа незнам има да биде лудило:vozbud:

Насловот на темата да се смени, не сакаме песимисти, нема АКО туку откако ќе победи Макеоднија ;)

ќе :drk:у истиот момент кога игорче ке се раздере МАКЕДОНИЈА Е ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!
а после тоа незнам има да биде лудило:vozbud:

Нешто не ми штима тука...

Ќе :drk: за победата на Македонија или ќе :drk: на Игорче?!

:D

Насловот на темата да се смени, не сакаме песимисти, нема АКО туку откако ќе победи Макеоднија ;)

ПОТПИС!

Инаку ја ништо толку екстремно.. ќе запалам бакљи и ќе свирам низ град како после секоја победа со уште мноогу луѓе :icon_lol:

Ако идеме по евроспки и светски терк, тогаш се знае како прославуваат победи другите држави од еврпа и светот а тоа е коелктивно бањање во фонтаната на плоштад со знамиња и бакљи :)

што ќе направите ако Македонија победи вечер
Конечно ќе се женам.
fuckyeah.jpg

Доказ дека светот отиде наопаку. ZOTE за првпат оптимист пред некој натпревар на македонска репрезентација? :eek::D

Доказ дека светот отиде наопаку. ZOTE за првпат оптимист пред некој натпревар на македонска репрезентација? :eek::D

хехе секогаш сум оптимист јас само не ми ги разбирате постовите и потребна е огромна интеленгенција за да ме сфати некој :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom