Доброволци за одржување на веб страна

• Креатор на темата Креатор на темата WildChild
  • Време на започнување Време на започнување
Епа сега брат, ќе има новости од утре, треба да соберам доброволци. Сакаш да бидеш модератор кој ќе ја одржува?
Искрено не ме бива за новости.. Така да, фала :). Се надевам ќе најдеш некого, но мое мислење е дека пред да ја дадеш јавно странава, треба да се поднаполни малку ;).

Еве ја поднаполнуваме xD
--- надополнето: Sep 17, 2011 12:24 AM ---
Се бараат доброволци кои ќе прикачуваат новости за: ИГРИ и ФИЛМОВИ, а по можност и за МУЗИКА!!!
Благодарам!

Погрешно си ме сфатил :D Само ви кажав да го преведете тој дел, зошто не личи македонски сајт со непреведени делови од англиски.

Неможам да прикачувам новости, зошто веќе имам мој сајт за новости од технологијата :)

Треба убаво да се среди со новостите, не едно погоре, едно подоле.

Дечки, не се фалите бе ништо... Се собравте ли тим? Како иде одржувањето?:)

Како иде...никако бе брат, 3 дена стој истот па истото :(

Како бе? Каде заглави? Гледам доста доброволци насобра во темава... или на никој не му се работи за пиво и кикирики? Или ни тоа не им даде:)

Хахахахахахаххаха :pos::pos::pos:
Абе сакаат да работат на асален хост, а не на free + на rk домен, како и јас нормално :D
Па, еве се трудам да најдам клиент за да му направиме веб страна со ТИМОВ, да собериме некој денар и потоа да тргни работата, да ги префрлам двете веб страни (e-Day и РеклаКажала), на платен хостинг и асален домен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom