Astral Projection Live @ Skopje Fair - 12.11.2011

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека мрќиш од искуство, и со право, али лично ќе се заангажирам да те извадам од дома за журкава. За да не постанеме стари мрчала и двајцата (у стилом ееее на времето како беше).

Израели хаус мафија :)))))!!!! Лајк!

Хаха може може, ама и еден услов...аурис бордо металик да ме собере од пред врата :icon_mrgr: во секој случај стварно би сакал да се збереме + тонка, водка, јоцо, гижо....има да бидеме единствената светла кафанска тачка на саем. Пред тоа може негде на тома тегле со ракија...и со благопријатен ждриг да влеземе во офанзива

Хаха може може, ама и еден услов...аурис бордо металик да ме собере од пред врата :icon_mrgr: во секој случај стварно би сакал да се збереме + тонка, водка, јоцо, гижо....има да бидеме единствената светла кафанска тачка на саем. Пред тоа може негде на тома тегле со ракија...и со благопријатен ждриг да влеземе во офанзива

Now that's the spirit.

Сусаро, имаш домашна задача да одбереш кафана у која ќе се праи при-парти, пошто Орион наш насушен го затворија :place:

Биче и тоа. Башка да се потсетам на времињата кога од Опрости ми што те волим, сум улетувал на Окенфолд за Стара Нова Година.

Овие постанаа израели хаус мафија :icon_mrgr: гоаџилниџа транс...било је то некад...во секој случај имајте убав провод!
Koja pijandura si ti :))))) Ajde doagjaj ne mrci po mnogu, ja tamu idam na lupacini, ti tuka mi mrcis xD Nareden put koa ke vrtis ko cicko ke ti se parkiram i ke ti mrcam :P

Ај море че појме... че се остајме.... сите на купче але але хаха

Астрал ги поштувам многи и се мислам дали да одам на журката. Единствена препрека ми е тоа што кога последен пат бев имаше катастрофална публика, нешто како натпревар кој ќе биде повеќе издрогиран. Незнам дали работите се смение во меѓувреме но за добра журка без убав народ нема.

Најверојатно 500 денара.

П.С. Цапе ќе може музички жељи да си нарачуеме? :)))))))))

I wish backo, i wish :))) prosliot pat imav shansa da gi nacekam pred podesuvanje za live pa si narediv 4 pesni po red, sea neznam :))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom