Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев со нив нешто ќе имам ..со синот/симпатијата.
Не одат овие работи така.
Но еве за тебе, ќе се венчате со симпатијата, татко ти ќе земе кредит за свадбата, а шеќерните бомбончиња се дечињата што ќе ги имаш. Спиј си мирно, се ќе дојде по своето и на своето.

Не одат овие работи така.
Но еве за тебе, ќе се венчате со симпатијата, татко ти ќе земе кредит за свадбата, а шеќерните бомбончиња се дечињата што ќе ги имаш. Спиј си мирно, се ќе дојде по своето и на своето.
Сигурно ова или некој мајтап е.

Ова е тоа што ти сакаш да го прочиташ.
Не те разбирам
Автоматски споено мислење:

Кога влегов кај нив вратите беа како врата од банка, надворешно како банка беше а внатре кај нив кога сум влегла беше исто како надвор да бев не беше ниту дом тоа внатре беше растурено некако уште несредено .

Кога влегов кај нив вратите беа како врата од банка, надворешно како банка беше а внатре кај нив кога сум влегла беше исто како надвор да бев не беше ниту дом тоа внатре беше растурено некако уште несредено .

Не те разбирам

Последно уредено:
Не те разбирам

Мене никој не може да ме разбере. Не се обидувај и ти.

Мене никој не може да ме разбере. Не се обидувај и ти.
Еве јас уште од пред една недела не можам да ја дешифрирам пораката со две бројки што ми ја пиша. Не дека и нешто се трудам туку чисто онака ме копка.

Еве јас уште од пред една недела не можам да ја дешифрирам пораката со две бројки што ми ја пиша. Не дека и нешто се трудам туку чисто онака ме копка.

Разменивме по некое мислење за тие две бројчиња ама не се сеќаваш :) од тоа што го пишува Тролејбус, се разминуваме за 1000 и нешто години.

@StoleD Крајна цел ? Збунити непријатеља ! :tapp:

Ако 4-5 мои постови те збунија имам лоша вест за тебе. Не си спиен доволно.

Разменивме по некое мислење за тие две бројчиња ама не се сеќаваш :) од тоа што го пишува Тролејбус, се разминуваме за 1000 и нешто години.
Па затоа те чекам уште у ПП да ми објасниш што беше точно за да ја развиеме дискусијата на само и свесно да ја одведеме во непосакуван правец за мнозинството.

Па затоа те чекам уште у ПП да ми објасниш што беше точно за да ја развиеме дискусијата на само и свесно да ја одведеме во непосакуван правец за мнозинството.
Имаш пп, многу е за читање, но читањето никогаш не штети.

Ако 4-5 мои постови те збунија имам лоша вест за тебе. Не си спиен доволно.
Ne razbra sho pishav ali nema veze... Aj jas ne sum spien...

Ne razbra sho pishav ali nema veze... Aj jas ne sum spien...
Повели мој почитуван, објасни ми. Не гарантирам приземен одговор бидејќи „одговорно“ го консумирам винцето што остана од вчера :D
И модераториве се пијани така да шибај :D

Повели мој почитуван, објасни ми. Не гарантирам приземен одговор бидејќи „одговорно“ го консумирам винцето што остана од вчера :D
И модераториве се пијани така да шибај :D
Super ti odi bez jas di objasnuvam top si :pos::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom