Шах

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да купам стаклен шах ?
мене таков шах ми купија поклон од стаклара (кај шо продаваат стаклени садови, украсни вагани, вазни и сл.), ама во пп то. незнам од кај си, ама ти препорачувам да пробаш на такви места. можи не е лошо да пробаш и во книжара. таму имаат шахови, ама какви, незнам...
позз

мене таков шах ми купија поклон од стаклара (кај шо продаваат стаклени садови, украсни вагани, вазни и сл.), ама во пп то. незнам од кај си, ама ти препорачувам да пробаш на такви места. можи не е лошо да пробаш и во книжара. таму имаат шахови, ама какви, незнам...
позз

Па имав јас баба во пп имам идено често до пред 2-3 год.Каде поточно можеш да ми објасниш?

Па имав јас баба во пп имам идено често до пред 2-3 год.Каде поточно можеш да ми објасниш?
ќе прашам и ќе ти пишам. само потсети ме за 1-2 дена за да ти кажам.

Nicky Santoro шахот бил купен од продавница Оскар во ПП, ама то беше пред 7-8 години. Позз друже. Ако некаде видам таков шах, ќе ти пишам.

ќе прашам и ќе ти пишам. само потсети ме за 1-2 дена за да ти кажам.

Nicky Santoro шахот бил купен од продавница Оскар во ПП, ама то беше пред 7-8 години. Позз друже. Ако некаде видам таков шах, ќе ти пишам.

Гледам имама на ebay и некои слични али друго е онлајн..Ако не најдам за најкасно месец дена ќе порачам и тоа е.Не дека е несигурно преку нет туку др е да го видиш шахот во живо др е слика ..

Гледам имама на ebay и некои слични али друго е онлајн..Ако не најдам за најкасно месец дена ќе порачам и тоа е.Не дека е несигурно преку нет туку др е да го видиш шахот во живо др е слика ..
јас ако не заборавам од кај пон ќе појдам да видам, не е проблем. ако имаат, ќе го сликам, ако ми дозволат и во порака ќе ти пратам да го видиш. само потсети ме утре некако на профил. позз

јас ако не заборавам од кај пон ќе појдам да видам, не е проблем. ако имаат, ќе го сликам, ако ми дозволат и во порака ќе ти пратам да го видиш. само потсети ме утре некако на профил. позз

да те потсетам ајде :icon_mrgr:

Иначе се думам за овај
http://i.ebayimg.com/t/New-Design-L...BP8/$T2eC16NHJGIFFow-2f-7BRpBP7st,g~~60_3.JPG

околу 1000денари иди со се шипинг.И да не го бива тоа е не се некои големи парииве па да ми е мака..
Видов пред 2-3 месеци еден мн убав кој беше 60-70 долари со се шипинг али преку слика да видиш а да дадеш толку пари ко мн да е..

кај имаш 2000+ рејтинг на која страна :icon_lol: или ова така го кажа оти си слушнал рејтинг па ај да се пофалиш :vozbud:
здраво ники.
оскар моментално е затворен, пп го тресат инспекции еколку дена и дел од продавниците не работат. не те заборавив, ко ќе отворат пак, ќе видам.
позз

кај имаш 2000+ рејтинг на која страна :icon_lol: или ова така го кажа оти си слушнал рејтинг па ај да се пофалиш :vozbud:
Не реков дека имам официјален фиде...прочитај убаво...и ако сакаш може да кажеш кога и на која шаховка страна да те смачкам..chess.com ако имас акаунт или chessanytime.com..

Не реков дека имам официјален фиде...прочитај убаво...и ако сакаш може да кажеш кога и на која шаховка страна да те смачкам..chess.com ако имас акаунт или chessanytime.com..

http://www.chess.com/members/search?name=matthewdekay&country=
chess.com
Баш ми се играше со некои мајстори :D......се зезам, досадно ми е со странци цело време. Ако ти се игра може некоја партија да свртиме.(y)

Ако сака некој да удреме на chess.com некоја партија 1300 - 1350 рејтинг иам некаде :)

username stipsburg на chess.com, chesscube.com, FICS.
Проблем е што причично ретко играм, ама ќе најдам време да дојдам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom