Зависност од пирсинг и тетоважи?

• Креатор на темата Креатор на темата Ivy_K
  • Време на започнување Време на започнување
BabyGirl^^^ напиша:
ede kako ne ke bile zavisnost...jas imam na mene 3 pirsa i veke se oterasiv od edniot,sea mi ostanaa uste na vegja i na stomak...ne se zavisnost a i baska na so ke licis so deset pirsa na tebe aaa?????
ne e zenstveno.......

SE SLOZUVAM DEKA NE BI STOELO UBAVO SO 10 ALI MOZE SO 8:icon_lol: :icon_lol:
AKO SE VNIMAVA NA ESTETIKATA NE BI STAVILA NA FACATA TOLKU AMA NEKADE STO UBAVO STOJAT I GO DAVAAT VISTINSKOTO ZNACENIJE:icon_lol:

IVA_SKORPIJA напиша:
SE SLOZUVAM DEKA NE BI STOELO UBAVO SO 10 ALI MOZE SO 8:icon_lol: :icon_lol:
AKO SE VNIMAVA NA ESTETIKATA NE BI STAVILA NA FACATA TOLKU AMA NEKADE STO UBAVO STOJAT I GO DAVAAT VISTINSKOTO ZNACENIJE:icon_lol:

Да да,ко арматурата што ја имаше ти:lud:

IVA SKOPRIJA zavisnost od pirsing ne postoi ,toa ti e samo period,ke ti pomine merakot brgu posle nema da mozes da gi smislis.
Se e ubavo ako ne se preteruva,eden pirs da,dva maximum....no posle ja pominuva granicata na ubavoto.

Ps. ako sakas caps off mrazam koga nekoj pisuva so golemi bukvi.

IVA_SKORPIJA напиша:
Jas dosega imam staeno 5 pisovi,site mi se premnogu dragi i mi znacat,obelezuvaat period od zivotot,ama mislam deka nema da ostanam na samo volku,nekako kako ova da e zavisnost:icon_lol:

Kaко може да има зависност од пирсеви и тетоважи жити се?=)
Јас имам многу пирсови на телото....на јазик, стомак, ушите... и во ниеден момент не сум рекла дека сум зависна од нив.:wink:

Jas mislam deka ne postoi zavisnost nego e prasanje na volja ili zelba da se ima.Moze da bide opsesija ama ne i zavisnost.

BusHav напиша:
Да да,ко арматурата што ја имаше ти:lud:

KOJA ARMATURA BE? :icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
Kaко може да има зависност од пирсеви и тетоважи жити се?=)
Јас имам многу пирсови на телото....на јазик, стомак, ушите... и во ниеден момент не сум рекла дека сум зависна од нив.:wink:
ok ,ama zasato si gi stavila?

IVA_SKORPIJA напиша:

На увото што ја имаше таа шипката-не беше тоа пирс:lud:

Како и да е јас сум љубител на тетоважи досега имам истетовирано еден tribal а сакам уште но малце ми треба време за да се уверам во вистинската... и на тоа гледам како лична сатисвакција...

IVA_SKORPIJA напиша:
ok ,ama zasato si gi stavila?
Сигурно не од зависност.
Едноставно ми се допаѓааt пирсовите, и сакам да ги имам. Тоа е тоа:wink:

VIRTUAL напиша:
Како и да е јас сум љубител на тетоважи досега имам истетовирано еден tribal а сакам уште но малце ми треба време за да се уверам во вистинската... и на тоа гледам како лична сатисвакција...
Ja za pred nekoe vreme si stajv a sega se mislam kako da ja prodolzam:icon_lol:

BusHav напиша:
На увото што ја имаше таа шипката-не беше тоа пирс:lud:
epa sto e?Toa e mi e najomileniot dosta nemoj taka:lud: :lud:

не сум зависен , порано имав пирс на јазик али го извадив па сакав да ставам на веѓа али кога видов дека секој втор има се откажав , сакам работи што го прават човекот оргинален и единстевен. али кое добро чувство е да се љубиш со пирс ааааа башка и типката да има ммммм

Flik напиша:
не сум зависен , порано имав пирс на јазик али го извадив па сакав да ставам на веѓа али кога видов дека секој втор има се откажав , сакам работи што го прават човекот оргинален и единстевен. али кое добро чувство е да се љубиш со пирс ааааа башка и типката да има ммммм
epa bas na jazik si go pogodil mestoto.I ja imav na jazik pa go izvadiv a sea momentalno imam 3 ali n e kazuvam kade,ednostvno e zadovolstvo si e zadovolstvo pa taka da pirsovite se pottiknuvaci ako ne poise ama na podobar filing!!!!:icon_lol: :icon_lol: Ja si stavav bonboncinja na sipkata pa imav sladok baknez:nesvest: :icon_lol: :icon_lol:

IVA_SKORPIJA напиша:
ne bi trebalo da e problem cim pominalo 2 god,ja se izbusiv posle 4 meseci.Problem e samo kaj kogo ke se pirsas

Pa se pirsav kaj Igor vo Tatoo..... a kaj da se pirsam spored tebe?????
Mene mi kazaa deka on e edinstveniot so diploma i takvi stvari.....

Dejana напиша:
Pa se pirsav kaj Igor vo Tatoo..... a kaj da se pirsam spored tebe?????
Mene mi kazaa deka on e edinstveniot so diploma i takvi stvari.....
eeeee ja vise se neznam kako da mu kazam na Igorce deka sekam pak da me pirsa:icon_lol: :icon_lol: ama posto on uvek mi se smaska i e ljubezen paaa

Kaj Igor e ok mene me pirsase 5 pati

a za dupkata ke nemas problem,ne se sekiraj edinstveno sto e glup e sto premnogu boli(ja ne vetruvav si mislev deka mi e otrpnato mestoto ama ispadna stvarno mnooogu da boli) i ja se busev 2 pati na stomak
Abe ako sakas ke istrpis:icon_lol:

a deka e edinstveniot ne e pirsa i Malo

Jas sum zavisnik od pirsink i tetovazi i zatoa koga ke napolnam 18 ke se istetoviram i ke stavam pirsing

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom