СЛАВЕЊЕ ПО ПОБЕДАТА НАД ГРЦИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мноооогу се радувам за оваа победа оти оваа победа не е обична, туку е победа над нашиот вечен непријател. БРАВО.

ама да не претераа малку македончињава? и овие од сител?
одат по градови и снимаат каква била атмосферата, а овие ко дрогирани лудаци скокаат насекаде.
да ни го признаеа името или да победевме во финале (ок уште не се знае) ај ќе сфатев некако ама овa ми е чудно и глупавo o_O
Дечко, спортот има важна улога со културата на една нација.

Ова за време на Германија-Англија лани. Исто така голема ривалство.
790fa808f1cfd88bb5a55f15897425a5-ge.jpg

По натпреварот да не ти барам клипови само во Берлин излегоа 200.000 да слават. Победата над ривал па макар и политички е страшна работа.

Моментално цела земја живее за евробаскетот, дури со друштвото вечер кошарка се собравме да изиграме и имаше дури од детските фрази. " Ej ја од сега кажувам дека сум Чековски, никој не можит да ми го зема" :pos::pos:

Спортот посебно успехот во спортот го зајакнува националниот идентитет, го гордее народот.. така да подршка само напред (y)

Дечко, спортот има важна улога со културата на една нација.

Ова за време на Германија-Англија лани. Исто така голема ривалство.
790fa808f1cfd88bb5a55f15897425a5-ge.jpg

По натпреварот да не ти барам клипови само во Берлин излегоа 200.000 да слават. Победата над ривал па макар и политички е страшна работа.

Моментално цела земја живее за евробаскетот, дури со друштвото вечер кошарка се собравме да изиграме и имаше дури од детските фрази. " Ej ја од сега кажувам дека сум Чековски, никој не можит да ми го зема" :pos::pos:
како што кажав и ја се радувам ама ете тоа е мое мислење...дека сето ова ми е глупаво некако :) не дека не сакам спорт, напротив, ама то е то

Еве конечно се созедов и јас и поверував оти ги победивме гнидите, незнам со каков збор да ги наречам.....ЧЕСТИТА НЕКА НИ Е НАШАТА ИСТОРИСКА ПОБЕДА,победа која и по 10тина години сигурен сум оти ке се спомнува....шо и да се случи до крајот на првенството Докузовски и неговите избраници заслужуваат честитки и многу повеке од тоа, сите денеска го дадоа срцето на терен изигравме фантастични 40 минути....нема да издвојувам никој од нашите играчи како најдобар (Иако Борче имаше 27 поени) но оваа беше колективна победа, победи тимската игра а не индивидуалноста.....НЕКА НИ Е ВЕЧНА МАКЕДОНИЈА!!!!!
И баш пред почетокот на Европското јас реков оти НАШЕ КЕ БИДЕ И СОЛУНСКО ПОЛЕ!!!!!!!!!!!

Лудило и во Скопје. Сеуште поминуваат коли од сите страни со знамиња, сирени, се свири од сите страни, од секое ќоше ечи МАКЕДОНИЈА :D

Многу ми е мило што ги победивме зизис педеракис лимонада и другите педери,бев и на плоштад супер атмосвера,камо вака да е секој ден(y)

Низ Скопјево лудо луге,само што се вративме ние,ама луѓе викаат дека уште имало народ,се пукаа петарди бакли,се урлаше денес... имало мн полиција пред грчка,не пуштало да се поминува.

При разговор на Мираковски и МекКејлеб, Мираковски му рекол дека ако ја победат Грција во Македонија ке ги чека 2.000.000 публика на аеродромот!
Тогаш МекКејлеб рекол: „Тогаш гледај што ке им направам на Грците“

ааауууу каква изјава , прав Македонец е мојов:cuc::cuc:

Дечко и девојка седат на клупа. Дечково сака да ја мува девојката, ептен му се свиѓа. И пружа рака да ја фати, а таа се брани ... како Грција во натпревар со Македонија. ;)

И аман постирајте уште слики да видиме каква е атмосверата.

"Obviously, we played terrible," said Nikos Zisis, who had nine points and eight rebounds for Greece. "The coach told us that Macedonia was going to play with a lot of passion, with a lot of heart and I think that was the main reason why they won this game."
Стварно ова со имево го рекол ? :)

Лестер го направи тоа што министрите за надворешни со години неможат. :)

Волку, Волку да стане офицјална кампања за македонските спортови, посебно за големите ривалства. :)
(чекам и волку, волку даб ремикс)

Скадирања по трибини: ВОЛКУ - ВОЛКУ !!! :)

хахахахахахахха
МАКЕДОНИЈА!
--- надополнето: Sep 4, 2011 2:36 AM ---
There was a (power) house from New Orleans,
He played for the shining sun,
and he was the ruin of many poor boys... :)

Или во слики. :)
44592-102384416487260-100001471060606-14421-6493554-n.jpg

makedonsko%20zname%20staro.gif

Greece___Bankrupt_304788.jpg
Untitled_22.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom