Ја викна да излезе со тебе? Или не?Што ако девојката ме сака, а не сака да излезе со мене?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја викна да излезе со тебе? Или не?Што ако девојката ме сака, а не сака да излезе со мене?
Прашав јасЈа викна да излезе со тебе? Или не?
Што би сторил ако не сакаш да слушаш турбо фолк
а најдобрата женска ти вика дека ќе ти даде во метрополис арена на концерт на цеца ?!?!?
Да сум на твое место би ја оставил вака да одмори некое време и пак ќе ја прашам. Ако неќе, нека неќе.Прашав јасahhaahah
И не добив одговор, anyone?
па не би ни влегол прво пошо неам клуч.. него шо би праеле вие да сте бе на мое место 6 саат а ја не спијам ПЛУС неам цигариВлегувам дома и што да видам... заклучено... а клуч немам...што ќе направиш ти да си на мое место ?
иди у тобако некое купи цигари џабе ти е да се обидуваш да спиеш ако не ти се спиепа не би ни влегол прво пошо неам клуч.. него шо би праеле вие да сте бе на мое место 6 саат а ја не спијам ПЛУС неам цигари![]()
Eпа нема да одам.иди у тобако некое купи цигари џабе ти е да се обидуваш да спиеш ако не ти се спие
што би направиле да имате шанса да отидете да работите во европа а не сакате да го направите тоа ?