Да си на мое место?

Што би сторил ако не сакаш да слушаш турбо фолк
а најдобрата женска ти вика дека ќе ти даде во метрополис арена на концерт на цеца ?!?!?

Што би сторил ако не сакаш да слушаш турбо фолк
а најдобрата женска ти вика дека ќе ти даде во метрополис арена на концерт на цеца ?!?!?

Не’ зезаш? И Шинан Сакич нека пее ја одам.
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:09 PM ---
Прашав јас :) ahhaahah

И не добив одговор, anyone?
Да сум на твое место би ја оставил вака да одмори некое време и пак ќе ја прашам. Ако неќе, нека неќе.

Значи вака дужам му на Ванчо Криминалецо 250 евра, и сега јас му викам дека треба 200 евра да му дадам ама тој не ми верува мене ми вика лажеш а најлошо е тоа што навистина лажам.

Влегувам дома и што да видам... заклучено... а клуч немам...што ќе направиш ти да си на мое место ?
па не би ни влегол прво пошо неам клуч.. него шо би праеле вие да сте бе на мое место 6 саат а ја не спијам ПЛУС неам цигари :@

па не би ни влегол прво пошо неам клуч.. него шо би праеле вие да сте бе на мое место 6 саат а ја не спијам ПЛУС неам цигари :mad:
иди у тобако некое купи цигари џабе ти е да се обидуваш да спиеш ако не ти се спие
што би направиле да имате шанса да отидете да работите во европа а не сакате да го направите тоа ?

иди у тобако некое купи цигари џабе ти е да се обидуваш да спиеш ако не ти се спие
што би направиле да имате шанса да отидете да работите во европа а не сакате да го направите тоа ?
Eпа нема да одам.
А шо ако си најдеш кутија цигари по пат, а до сеа немаш пушено?

koga si go vidov rtg -to vednash zaboraviv na niv

a sho ako sinot zapnal desetki a ti mu velish ., e aj bidi malku normalen

че му речам да биде малку македоноиден...то ест ко Перо бургија нашиот амбасадор во Австралија...
а шо ако не одам на работа?

нема да уживаш во најубавото нешто цело зимо..
од мака или од радост да пиам вечер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom