Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Let me guess... се игра само преку Steam ? Тоа е единствениот тежок FAIL...

ГО е баш тоа што фалеше за МП ФПС, ова е модерна верзија на 1.6 без багови и со многу добра графика. Мене ми се свиѓа многу, дефинитивно ќе си ја играм кога ќе имам слободно време, иначе јас ја играм НонСтим симната од Замунда.

Are you fucking serious? o_O

0b6d79f8a0274129b38e310.png

See what I mean ? Ајде сега реинстал и сите игри по ново да се слегнуваат... на здравје

0b6d79f8a0274129b38e310.png

See what I mean ? Ајде сега реинстал и сите игри по ново да се слегнуваат... на здравје
Reinstall на Steam??? Обично при овој ерор најчесто е доволно само да го рестартираш компјутерот и да почекаш некоја минута да им се исправат серверите. Во никој случај нема потреба од реинстал... Ти да не имаш некоја заебана интернет конекција? (а.к.а да не си на телекабел?)

Btw, од кој регион си наместен да симнуваш?

Reinstall на Steam??? Обично при овој ерор најчесто е доволно само да го рестартираш компјутерот и да почекаш некоја минута да им се исправат серверите. Во никој случај нема потреба од реинстал... Ти да не имаш некоја заебана интернет конекција? (а.к.а да не си на телекабел?)

Btw, од кој регион си наместен да симнуваш?

Јок чекав 2 дена да видам дали ќе се оправи и ништо, гледав по форумите на стеам некој решенија но ниедно не упали па морав реинстал ајде сега 10 Gb игри на ново да се слегнуваат. Btw не сум на телекабел на Diginet локален интернет провајдер но не е до интернетот бидејќи од на брат ми компјутерот можев да се оклучам.

Луѓе има ли Македонци што ја играат играва, дајте да се собереме некој клан да направиме и да се испукаме као господа.

Луѓе има ли Македонци што ја играат играва, дајте да се собереме некој клан да направиме и да се испукаме као господа.
има.. ама некако не сум воодушевена баш... сеуште си се држам до старата.. некако подобро може да се организира човек и да игра него на новава.
колку време ја играш?

има.. ама некако не сум воодушевена баш... сеуште си се држам до старата.. некако подобро може да се организира човек и да игра него на новава.
колку време ја играш?
Јас играм CS:GO, ама на кракирани сервери...

колку време ја играш?
Па почнав некаде после нова година со новава а старата 1.6 ја играв едно 2 години активно.Не знам некако ми се чини баш подобра е него старата и ми се свиѓа што нема читери и багови како на 1.6.Исто така голем плус е сто прават апдејти скоро еднаш неделно и увек има нешто ново.Ако има заинтересирани дајте на стим да се аднеме па ке одиграме некоја кланска.

Од CS Source преминав на GO пред 2 недели. На почетокот бев скептик и не ми се допаѓаше пошо е доста тешка за играње, али сеа ја навикнав и jа пуцам секој ден. Не играм паблик, туку war. Ако е за играње некој нека пише, или add на steam "struja".

Играв cs 1.6 одприлика 7-8 години и се откажав лани на 10 Јуни, пошо џабе играш леб нема од тоа и така киснев по цел ден со клан ова она нон стоп али нишо. Иначе поголем мотиватор што се откажав е оваа CS GO да им се плукнам шо не ја играат Source ист кур е ... само се глупираат... по легендарна од 1.6 нема да биде во никој случај... па добро и бизнисот си го прави своето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom