H
HoT IcE
Гостин
Да.Работи со пиратски сервери, така?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.Работи со пиратски сервери, така?
има ноу-стим на замундаLet me guess... се игра само преку Steam ? Тоа е единствениот тежок FAIL...
Требаше да ја купам за да ја кракнат![]()
Are you fucking serious?Let me guess... се игра само преку Steam ? Тоа е единствениот тежок FAIL...
Are you fucking serious?![]()
Are you fucking serious?![]()
Reinstall на Steam??? Обично при овој ерор најчесто е доволно само да го рестартираш компјутерот и да почекаш некоја минута да им се исправат серверите. Во никој случај нема потреба од реинстал... Ти да не имаш некоја заебана интернет конекција? (а.к.а да не си на телекабел?)![]()
See what I mean ? Ајде сега реинстал и сите игри по ново да се слегнуваат... на здравје
Reinstall на Steam??? Обично при овој ерор најчесто е доволно само да го рестартираш компјутерот и да почекаш некоја минута да им се исправат серверите. Во никој случај нема потреба од реинстал... Ти да не имаш некоја заебана интернет конекција? (а.к.а да не си на телекабел?)
Btw, од кој регион си наместен да симнуваш?
има.. ама некако не сум воодушевена баш... сеуште си се држам до старата.. некако подобро може да се организира човек и да игра него на новава.Луѓе има ли Македонци што ја играат играва, дајте да се собереме некој клан да направиме и да се испукаме као господа.
Јас играм CS:GO, ама на кракирани сервери...има.. ама некако не сум воодушевена баш... сеуште си се држам до старата.. некако подобро може да се организира човек и да игра него на новава.
колку време ја играш?
Па почнав некаде после нова година со новава а старата 1.6 ја играв едно 2 години активно.Не знам некако ми се чини баш подобра е него старата и ми се свиѓа што нема читери и багови како на 1.6.Исто така голем плус е сто прават апдејти скоро еднаш неделно и увек има нешто ново.Ако има заинтересирани дајте на стим да се аднеме па ке одиграме некоја кланска.има.. ама некако не сум воодушевена баш... сеуште си се држам до старата.. некако подобро може да се организира човек и да игра него на новава.
колку време ја играш?