Ламбе Алабакоски fan club!

• Креатор на темата Креатор на темата *mako*
  • Време на започнување Време на започнување
ubavo pee deckoto, i nema nisto loso, ali temava e otvrena za seir ili e od nekoj epten budala deka lambe e dobar ama ne viam deka e naj naj pa da ima tema za negovite fanovi hhehehe :P

TpH_Bo_OkO напиша:
Информацијава е лажна бре момче :) како прво он е од Неготино и како второ учеше у Скопје у Средно музичко, од каде знам? У клас беше со мој роднина

Убаво ме потсети, сеа ќе му зеам аФтограм :pos: :pos: :pos:

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ламбе од Неготино? Се зезаш?:pos:
Ламбе е од Битола т.е. од Битолските села, комшија ми е т.е лепенки сме :baeh:и да Скопје учеше. Водка, може да го има на таблото заради тоа што учеше и таму една година ако не се лажам. А мајка му умре на денот на неговата матура .. не е заебанција јас бев на погребот.:cry:

100% mnogu go mrazele negovite koga mozele da go krstat Lambe...

Lambe ne mi e bas nekoj golem fan,ne slusam pesni od nego,no ne ni mi se sviga negoviot nacin na oblekuvanje..Mislaaaaam alooo mene poveke na zensko mi lici od kolku na masko :pos: poglednete go na prvata slika..

Jovana15 напиша:
Lambe ne mi e bas nekoj golem fan,ne slusam pesni od nego,no ne ni mi se sviga negoviot nacin na oblekuvanje..Mislaaaaam alooo mene poveke na zensko mi lici od kolku na masko :pos: poglednete go na prvata slika..

Abe ostaaajj...Nego u Energie go oblakaat, on gadno pederce e:pos:

Колку членови направи фен клубов на Ламбе? :)

Jovana15 напиша:
Озбилно?А кој ти е најголем фан? :vozbud:

so toa sto go krstile Lambe vecno go kaznile negovite doma...

The`bItCh напиша:
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ламбе од Неготино? Се зезаш?:pos:
Ламбе е од Битола т.е. од Битолските села, комшија ми е т.е лепенки сме :baeh:и да Скопје учеше. Водка, може да го има на таблото заради тоа што учеше и таму една година ако не се лажам. А мајка му умре на денот на неговата матура .. не е заебанција јас бев на погребот.:cry:

Е могуче е тоа да учел 1 година па затоа го има. А инаку мор шо ти лепенки со Ламбета....... хм.... Охрид - Битола.... :) :)

The`bItCh напиша:
Ламбе е од Битола т.е. од Битолските села, комшија ми е т.е лепенки сме :baeh:

Potenciras deka e od bitolskite sela i odma posle toa,kazuvas deka ste lepenki.Da ne bi i ti si od bitolskite sela?

Inache Lambe barem mene lichno mi e mnogu simpatichen,i za onie sto spomnaa photoshop i shminki, chill out, niz Bitolata Lambe si shetka kako i sekoe normalno tinejdzerche,i normalno bez shminka,i pak e simpatichen. Za peenjeto,i vo zivo sum go slusala i za inaet na site sto se zaebavaat-Lambe stvarno dobro pee. Sto se odnesuva na majka mu,mislam deka temata e za Lambe a ne za majka mu,Katarina i ne znam uste koj. I za kraj: Mnogu zloben narod se nasobral na forumot. Koga vekje komentirate nechij izgled i za zaebavate na smetka na negovite sliki, mozete pod negovite sliki da gi ostavite i vasite,pa da ve vidime,kolku ste vie lichni. Toa sto deteto si uspealo kolku-tolku, a ima samo 18, ocigledno vi smeta,ili mene taka mi se chini :tapp: Ajde prakjakte sega vasi sliki da se posmeeme!

Da sch00lGirl ozbilno, lambe ne mi e fan,fanovi mi se popoznatite pejac/ki..Ne mozam nikoj da odvojam posto gi ima poveke..

А шо си ти Јована пејачка?
Од каде толку фанови имаш?

So be tolku po Lambe?Dobro pee deckoto, ali rano mu e za fan club...Nema niso protiv nego ali ne go ni sakam mnogu...Osven More od solzi i toa samo pesnata:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom