Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TpH_Bo_OkO напиша:Информацијава е лажна бре момчекако прво он е од Неготино и како второ учеше у Скопје у Средно музичко, од каде знам? У клас беше со мој роднина
Убаво ме потсети, сеа ќе му зеам аФтограм![]()
![]()
![]()
KohlBass напиша:100% mnogu go mrazele negovite koga mozele da go krstat Lambe...
Jovana15 напиша:Lambe ne mi e bas nekoj golem fan,ne slusam pesni od nego,no ne ni mi se sviga negoviot nacin na oblekuvanje..Mislaaaaam alooo mene poveke na zensko mi lici od kolku na maskopoglednete go na prvata slika..
Озбилно?А кој ти е најголем фан?Jovana15 напиша:Lambe ne mi e bas nekoj golem fan,ne slusam pesni od nego,no ne ni mi se sviga negoviot nacin na oblekuvanje..Mislaaaaam alooo mene poveke na zensko mi lici od kolku na maskopoglednete go na prvata slika..
The`bItCh напиша::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ламбе од Неготино? Се зезаш?
Ламбе е од Битола т.е. од Битолските села, комшија ми е т.е лепенки сме :baeh:и да Скопје учеше. Водка, може да го има на таблото заради тоа што учеше и таму една година ако не се лажам. А мајка му умре на денот на неговата матура .. не е заебанција јас бев на погребот.:cry:
The`bItCh напиша:Ламбе е од Битола т.е. од Битолските села, комшија ми е т.е лепенки сме :baeh: