Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109
Сами определете си ги улогите.
Hint: Mufasa=GOD

Aw, you don't say :icon_lol:
Scar.jpg

Ova vo praistorisko vreme bese...
Sega se.
Nikola
Olimpija
Kiseliot

Ova vo praistorisko vreme bese...
Sega se.
Nikola
Olimpija
Kiseliot
Зошто администрацијата на форумот ја обвинуваш за антихристи ? :D

Онтопик
Јас гласам за Ставрето од Битола. Додуша не е он класичен антихрист, туку само хејтер и несвесен кловн. Нема капацитет он да сфати дека е циркузант со неговиот сарказам и хејтање. :ROFLMAO:

Зошто власта на форумот ја обвинуваш за антихристи ? :D

Онтопик
Јас гласам за Ставрето од Битола. Додуша не е он класичен антихрист, туку само хејтер и несвесен кловн. Нема капацитет он да сфати дека е циркузант со неговиот сарказам и хејтање. :ROFLMAO:
Epa ostanaa samo ateisti i sektasi na forumov....religioznite najgolem del gi baniraat i ovie se otkazuvaat.
Ima tuka i drugi pokraj Stavros....
Javrijata...misli uste deka se sto leta se se jade..
Ipsi...mada ne znae deka e religiozen
Hepta...antihrist so sektaska baza....stanal antihrist od zort

Ех, на толку пишување сеуште ја немам таа репутација за антихрист! Не е фер!
Воопшто не е фер!

Па и секташ дрдори за други како биле секташи, а христијанството токму таквите(верници кои собираат од секаде сешто) ги смета за рак и убијци на верата кон Христа и црквата!
Јас гласам за Гурџичот како антихрист, закопан длабоко во центарот за да подобро ја поткопа религијата! Пратен од тајни мрачни друштва кои му го заматиле умот за да не ја познае својата цел како орудие!
Како дервишко-гурџиски христијанин, поткован со разноразни „вистини“ од куп секти од разни религии, добар пример е за антихрист, против Црквата, бидејќи предизвикува голем број на луѓе да го исмеваат верувањето кон „спасителот“ :)

И да прашам:
А ова антихрист значи против христијанството,против евреинот Исус, против богот на христијаните, против било кој спасител (христос значи спасител, не е презиме на Исус, нели), што е ова антихрист?
Дај објаснете, да не се грижам ако не ми се допаѓа објаснувањето за тоа „антихрист“! :)

П.С. Кој ќе биде изгласан за нај-антихрист всушност е блиску до Хитлер, нели тој е антихристот кој што треба да дојде :vozbud:

Зошто администрацијата на форумот ја обвинуваш за антихристи ? :D

Онтопик

Детенце бе, зошто си ја бараш бељата?

Како беше сликан по гаѓиња, ќе ти го начука некој.

Седи си мирен на газот.

П.С. Кој ќе биде изгласан за нај-антихрист всушност е блиску до Хитлер, нели тој е антихристот кој што треба да дојде :vozbud:
Колега, нема тука недоумици. Две и кусур години и сеуште убедливо прво место.

All hail Satan!!!

Колега, нема тука недоумици. Две и кусур години и сеуште убедливо прво место.

All hail Satan!!!

Тешка конкуренција има секогаш во врска со антихристот! Сум забележал дека луѓето се потковани многу добро во однос на еврејската ерес која прерасна во христијанство! :)
Ќе се потрудам повеќе, ќе ги разгледам добро четивата тука на форумов од колегите-конкуренти, па може ќе откријам ниви нешта...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom