Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109
Чул Те...
...огранизаторо на средбите кајганџиски у пивница...:icon_lol:

Ај здраво...И добра ноќ.

Скраја да е, каква досада може да биде со муабетџии луѓе...:D
Одлично! :)
Се надевам следната средба ќе може и јас и ти повеќе да муабетиме, на оваа недојдов на ред од Дибек и Атеист.:D
П.С. Дибек и Атеист, се зезам не се лутете! :)

Одлично! :)
Се надевам следната средба ќе може и јас и ти повеќе да муабетиме, на оваа недојдов на ред од Дибек и Атеист.:D
П.С. Дибек и Атеист, се зезам не се лутете! :)

Наредена...
--- надополнето: Oct 29, 2011 11:40 AM ---
не сфаќам, за што тоа ќе ме слушате ?

Ќе очекуваме „најнови„ докази за поткрепа на теоријата на еволуцијата...:D

А ќе го проучуваме и марксизмот, онака старомодно и „келиски„...:pos:...со кригла пиво.

Ќе очекуваме „најнови„ докази за поткрепа на теоријата на еволуцијата...:D
некако целото цитирање беше без врска, изгледа типот/типката у тој момент бил/а у "serious mode" па не сфатил/а дека ја вистински го мислев тоа што го реков, дека сакам да идам на пиво со најголемиот анти-христ бидејќи сакам да се дружам со луѓе со слични интереси (95% од луѓето што ги знам се религиозни)..

па не сфатил/а дека ја вистински го мислев тоа што го реков, дека сакам да идам на пиво со најголемиот анти-христ бидејќи сакам да се дружам со луѓе со слични интереси (95% од луѓето што ги знам се религиозни)..

Леле, уште анти-христи? Не ида појќе на пиво...:D
Не се секирај, ќе бидиш навремени известен ко ќе биди наредната средба.

Леле, уште анти-христи? Не ида појќе на пиво...:D
Не се секирај, ќе бидиш навремени известен ко ќе биди наредната средба.
да де, знам на што мислиш ама таков е насловот на темата ;)

некако целото цитирање беше без врска, изгледа типот/типката у тој момент бил/а у "serious mode" па не сфатил/а дека ја вистински го мислев тоа што го реков, дека сакам да идам на пиво со најголемиот анти-христ бидејќи сакам да се дружам со луѓе со слични интереси (95% од луѓето што ги знам се религиозни)..
--- надополнето: Oct 30, 2011 7:40 PM ---

Не си покажал интерес, ќе имаше прилика со 10те најголеми антихристи да се дружиш. Но има и третпат. Ако пројавиш желба ќе те викаме.

Ова со силењево на MIKI1 да дојде на собиранка, ме потсети на една сцена од Lion King

Сами определете си ги улогите.
Hint: Mufasa=GOD :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom