Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш тебе ќе те слушаме.... кој си ти?ај кога ќе одлучите кој е најголемиот антихрист известете ме, сакам да идам на пиво со него/неа![]()
Одлично!Скраја да е, каква досада може да биде со муабетџии луѓе...![]()
не сфаќам, за што тоа ќе ме слушате ?Баш тебе ќе те слушаме.... кој си ти?![]()
Одлично!
Се надевам следната средба ќе може и јас и ти повеќе да муабетиме, на оваа недојдов на ред од Дибек и Атеист.
П.С. Дибек и Атеист, се зезам не се лутете!![]()
не сфаќам, за што тоа ќе ме слушате ?
некако целото цитирање беше без врска, изгледа типот/типката у тој момент бил/а у "serious mode" па не сфатил/а дека ја вистински го мислев тоа што го реков, дека сакам да идам на пиво со најголемиот анти-христ бидејќи сакам да се дружам со луѓе со слични интереси (95% од луѓето што ги знам се религиозни)..Ќе очекуваме „најнови„ докази за поткрепа на теоријата на еволуцијата...![]()
па не сфатил/а дека ја вистински го мислев тоа што го реков, дека сакам да идам на пиво со најголемиот анти-христ бидејќи сакам да се дружам со луѓе со слични интереси (95% од луѓето што ги знам се религиозни)..
да де, знам на што мислиш ама таков е насловот на тематаЛеле, уште анти-христи? Не ида појќе на пиво...
Не се секирај, ќе бидиш навремени известен ко ќе биди наредната средба.
--- надополнето: Oct 30, 2011 7:40 PM ---некако целото цитирање беше без врска, изгледа типот/типката у тој момент бил/а у "serious mode" па не сфатил/а дека ја вистински го мислев тоа што го реков, дека сакам да идам на пиво со најголемиот анти-христ бидејќи сакам да се дружам со луѓе со слични интереси (95% од луѓето што ги знам се религиозни)..
некако целото цитирање беше без врска, изгледа типот/типката у тој момент бил/а у "serious mode" па не сфатил/а дека ја вистински го мислев тоа што го реков, дека сакам да идам на пиво со најголемиот анти-христ бидејќи сакам да се дружам со луѓе со слични интереси (95% од луѓето што ги знам се религиозни)..
--- надополнето: Oct 30, 2011 7:40 PM ---
Не си покажал интерес, ќе имаше прилика со 10те најголеми антихристи да се дружиш. Но има и третпат. Ако пројавиш желба ќе те викаме.некако целото цитирање беше без врска, изгледа типот/типката у тој момент бил/а у "serious mode" па не сфатил/а дека ја вистински го мислев тоа што го реков, дека сакам да идам на пиво со најголемиот анти-христ бидејќи сакам да се дружам со луѓе со слични интереси (95% од луѓето што ги знам се религиозни)..
Прво лична карта, матичен број и извод од родени!!!Не си покажал интерес, ќе имаше прилика со 10те најголеми антихристи да се дружиш. Но има и третпат. Ако пројавиш желба ќе те викаме.
Нов сум во анти-христизмотНе си покажал интерес, ќе имаше прилика со 10те најголеми антихристи да се дружиш. Но има и третпат. Ако пројавиш желба ќе те викаме.
Не си покажал интерес, ќе имаше прилика со 10те најголеми антихристи да се дружиш. Но има и третпат. Ако пројавиш желба ќе те викаме.