Толковникот (соковникот) на Thief

• Креатор на темата Креатор на темата Thief
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Веб-сајт
forum.kajgana.com
vardarce напиша:
Не правиш некои фигури у снегот?

peeman.gif

Инаку незнам дали е воа необична карактеристика или некоја улава бубачка у главата. Сакам навлаките на перниците да имаат копчиња и коа легнувам секогаш ги држам копчињата под перница, сакам кога се ладни и бидејќи има обично по пет копчиња јас сите ги минам по ред у фаќањето и топлењето. Некогаш цело време така држам некое копче, го вртам додека не го скинам, незнам зошто но многу го сакам тоа и дома цело време ми викаат од сеа ти ќе си ги шиеш копчињата на перниците оти обавезно има искинати. Не сакам да има мали копчиња туку така големи убаво да ги фатам. Дали јас сум улав со ваа моја "карактеристика" или шо незнам. :lud::lud::lud:

Кога си бил мал, мајка ти те има доено повеќе на левата цицка, а не на десната. Затоа сакаш копчињата да бидат од долната страна. Тоа што сакаш да ги загреваш, значи дека ти недостасува љубов од страна на некое женско лице по кое чезнееш и копнееш, па „загревањето“ го насочуваш кон копчињата. Бројот пет е поврзан со твојот сексуален живот... Имаш само петпати опнато и таа бројка ти се има врежано во потсвеста, па идот ти е појак од супер-егото. Имаш проблеми со либидито...

Чаре: трк до ВеЦе на дружба со Десанка! :)

Thief напиша:
Кога си бил мал, мајка ти те има доено повеќе на левата цицка, а не на десната. Затоа сакаш копчињата да бидат од долната страна. Тоа што сакаш да ги загреваш, значи дека ти недостасува љубов од страна на некое женско лице по кое чезнееш и копнееш, па „загревањето“ го насочуваш кон копчињата. Бројот пет е поврзан со твојот сексуален живот... Имаш само петпати опнато и таа бројка ти се има врежано во потсвеста, па идот ти е појак од супер-егото. Имаш проблеми со либидито...

Све е вистина од лева до десна цицка, од пет до десет женски ама воа кај го најде дека имам воопшто его? :raz:

Продолжете тука.

FortunE напиша:
Замрзнати вишни сакам премногу, па и кога ги има свежи ги замрзнувам и така ги јадам.

Ова со вишните... Фртумо... ти треба секс, мнооогу! Очајна си!

FortunE напиша:
Заборавив на тоа дека памтам фаци, па и после сто години ако ја видам истата личност, ќе ми текне кај сум ја сретнала и која е.

Одлична меморија имам, ништо не ми бега.

Им верувам на луѓето уште од прв момент, наместо да се гради довербата, кај мене сите ја имаат.

Често ми се случува да се препознам во некоја личност, а после неколку секунди да ја видам личноста која сум мислела дека е.

Кога сум ненаспана (зборувам за два-три дена со ред без ич спиење), јас сум најсвежа, најрасположена, тресам премногу глупости, постојано си наоѓам занимација и нешто да се смеам (дивне нели?:))

Друго не ми текнува сега.

За ненаспаноста - ништо спектакуларно, и ја сум си таков во тие моменти. Ама, за довербата... хммм... тоа е интересен момент.
Тоа значи дека мајка ти те откажала од доење кога си била помала...
да те откажела к`о поголема, ќе си и` била неа лута, ќе си немала доверба (демек, те тргнала од цицка) и не би им верувала на луѓето.

Ninja напиша:
А јас ...
Не можам да напишам смс со десна рака, а не сум левичар.
Имам впечаток дека малите деца се кршат, па панично бегам од секаков контакт со нив кој вклучува допир.
Не преферирам да јадам со прсти и не можам да пијам вода, сок или алкохол од сад за друга намена - шоља за кафе, на пример.

Некој дечко ти има раскинато или се имаш фатено со некого преку СМС, ама сега веќе не сте заедно, па затоа само со лева рака пишуваш... :(

За децата: си имала секс без кондом и страв ти било да не затрудниш, затоа се плашиш и мислиш дека ќе се скршат (демек, ќе мораш да абортираш).

Не преферирам да јадам со прсти << ова е само глумење лудило, ништо друго!

И не можам да пијам вода, сок или алкохол од сад за друга намена - шоља за кафе, на пример.<< ова е доказ дека сакаш орален секс да ПРИМАШ, ама не и да ДАВАШ.

Acid напиша:

Си јадел грав... или си сакал да го затвориш г`зето со плутана тапа, па ти залетала троа и сега затоа прдиш.

FortunE напиша:
Фала Нинџа што ме потсети за кафето, а за тоа дека главата ја зафрлам на десна страна ако седам повеќе време пред компјутер не сум приметила:)

Oва е само доказ за страната на која си била доена!

Не можам да заспијам ако не легнам на стомак, ако не ги ставам рацете под перница и ако левата нога не ја свиткам навнатре, а на десниот образ да ми е главата.

Не сакаш анален секс, па се браниш со ногата да не ти го „свирне” некој отпозади (потсвесно, нормално).

Не можам да спијам ако има некој до мене, цела ноќ око не склопувам.

Не се подготвена за сериозна врска, сакаш само добар секс...

Се` правам со лева рака, само пишувам со десна.

Tе малтретирала учителката да пишуваш со десна, инаку ако ти се проанализираат мозочните центри, ти се левак.

Тешко се будам, ни телефон слушам, ни ѕвонче, ни викање. А ако некој ме разбуди, тогаш ни крив ни должен ќе настрада.

Oва претходново...

Не знам како да ти кажам...

Ама...

НЕ ЗНАЧИ АМА БАШ НИШТО!

Никогаш не зборувам кога ќе се разбудам, ни добро утро не кажувам додека не се измијам.

Се чувствуваш „прљава“, зашто си имала секс пред брак. Знаеш дека имаш грев и тоа те мачи, затоа мора да се измиеш прво.

На четката за заби ставам еден тон паста и секогаш ми паѓа во лавабото.

Ова едноставно значи дека НЕ МОЖЕШ да станеш тетовска снаа, зашто НЕ ЗНАЕШ ДА ШТЕДИШ!

Кога шетам се нервирам ако се движи некој до мене од десната страна, па секогаш вртам околу него и го местам да стои од левата страна.

Ова значи дека сакаш да пробаш странично секс од лева страна.

Премногу сум пипава, можам една работа со саати да ја правам ама да испадне како што сакам јас. Пред некој ден сечев флаери и наместо по повеќе страни, јас по една сечев и тоа најчесто ми одзема неколку часа.

Ова значи дека си девица у хороскоп и сакаш да го дрвиш со саати... или барем подзнак или месечина имаш у девица.

Thief напиша:
Ова едноставно значи дека НЕ МОЖЕШ да станеш тетовска снаа, зашто НЕ ЗНАЕШ ДА ШТЕДИШ!
Само ти надевај се, инаку она е таман кандисана за велешка. Сите условни ги исполнува, чап пат штеди, карактер исти како велешките снаи дури може и да се каже поблаг, ќе му ги сече ноктите на мажот... :bip:

Него Тиф нема ли на другите тука забегани да им напраиш еден џус односно анализа/толкување?

Princ напиша:

Princ е потаен обожавател на кралот Лека Зогу Втори.

Вардарче, нека си пишат карактеритики, па ќе им ги протолкувам. Инаку, Вардарче не знае да игра Не лути се човече и ми е љубоморен, зашто Фртума ме сака највише на свет.

Анастазија напиша:
Морам да гушкам нешто кога спијам. Човек, мече, перница, мачката (кутрата таа што све нема истрпено) али морам да имам нешто „гушкабилно”.

Желбата за перманентно гушкање на работите е последица на страв од длабок сон. Девојче, си мочкала мнооогу у гаќи кога си била малечка и сега се плашиш да не се умочкаш пак, па да ти се смее народ. Замисли ако тоа се случи кога ќе спиете заедно со партнерот?! БРУКА!
Чаре: Исечи ја крушката што ти расте во дворот. Ако немаш крушка или двор - ќе имаш! Е, откако ќе ги добиеш - исечи ја.

Princ напиша:
Од кое село е он?

А зашто кога мочам убаво ми е?

Он е, уствари, Македонец од Полошко. :)

Во врска со мочањето: кога го тресеш многу агресивен си со кожичката (ја тегнеш напред-назад) и затоа ти доаѓа убаво.

Ја сонив дека Скајпот ми се заеба и дека бибика и Тиф ми се налутија. Некој глас во сонот ми рече дека треба да симнам нов скајп, да го инсталирам и да ги контактирам пак откако ќе ги доперам теписите на тераса. :cry:

Macedalien напиша:
Ја сонив дека Скајпот ми се заеба и дека бибика и Тиф ми се налутија. Некој глас во сонот ми рече дека треба да симнам нов скајп, да го инсталирам и да ги контактирам пак откако ќе ги доперам теписите на тераса. :cry:

Твојот сон НЕМА да се оствари. Скајп се симиња за 2 мин, а типиси се парат 2 саата. Ако не дојдеш одма, цела недела кошмари ќе сонуваш.

Thief напиша:

Ааааааааааааа!!! Сонив оти се викам Десанка и сум по потекло од Тетоо. :kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom