vardarce напиша:Не правиш некои фигури у снегот?
![]()
Инаку незнам дали е воа необична карактеристика или некоја улава бубачка у главата. Сакам навлаките на перниците да имаат копчиња и коа легнувам секогаш ги држам копчињата под перница, сакам кога се ладни и бидејќи има обично по пет копчиња јас сите ги минам по ред у фаќањето и топлењето. Некогаш цело време така држам некое копче, го вртам додека не го скинам, незнам зошто но многу го сакам тоа и дома цело време ми викаат од сеа ти ќе си ги шиеш копчињата на перниците оти обавезно има искинати. Не сакам да има мали копчиња туку така големи убаво да ги фатам. Дали јас сум улав со ваа моја "карактеристика" или шо незнам. :lud::lud::lud:
Кога си бил мал, мајка ти те има доено повеќе на левата цицка, а не на десната. Затоа сакаш копчињата да бидат од долната страна. Тоа што сакаш да ги загреваш, значи дека ти недостасува љубов од страна на некое женско лице по кое чезнееш и копнееш, па „загревањето“ го насочуваш кон копчињата. Бројот пет е поврзан со твојот сексуален живот... Имаш само петпати опнато и таа бројка ти се има врежано во потсвеста, па идот ти е појак од супер-егото. Имаш проблеми со либидито...
Чаре: трк до ВеЦе на дружба со Десанка!