Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тоа болдираното ти е брат КОМЕРЦИЈАЛА муабетот! Не се комерцијала ако идат МЕТАЛЦИ да ги гледаат! Но кога стануваат толку SOFT за такви ко болдираните да ги гледаат се комерцијала! А друго е на DEATH во EINDHOVEN '98 шо имаше неколку стотици илјади гледачи, кој што беа МЕТАЛЦИ, кој што беа почитувачи на металот, дет металот пред се, Чак Шулдинер и бендот ДЕТ! Е сеа тоа не е комерцијала! Ама ако Чак почнеше да праи музика ЗА СЕКОГО е тоа е комерцијала! А не зашто шитка албуми! Е они се комерцијала заради болдираното! Сам си ја најде дефиницијата! ТОЛКУ ОД МЕНЕ У ОВАА ТЕМА ВИШЕ НЕ ПИШУВАМ!да срање е,затоа последниов албум сите поп/рокерчиња и рокерки почнаа да го слушаат,биле комерцијала.па голем кур ако се комерцијала.ако комерцијалата е цената за добар албум,тогаш нека продолжат да бидат комерцијала...друга работа...нека ми наброи некој бенд кој што не заработил НИШТО од албуми,концерти,такви работи,или ако заработил ги фрлал парите по разни работи...па не свири никој за да биде клошар бе,сватете го тоа.
Е тоа болдираното ти е брат КОМЕРЦИЈАЛА муабетот! Не се комерцијала ако идат МЕТАЛЦИ да ги гледаат! Но кога стануваат толку SOFT за такви ко болдираните да ги гледаат се комерцијала! А друго е на DEATH во EINDHOVEN '98 шо имаше неколку стотици илјади гледачи, кој што беа МЕТАЛЦИ, кој што беа почитувачи на металот, дет металот пред се, Чак Шулдинер и бендот ДЕТ! Е сеа тоа не е комерцијала! Ама ако Чак почнеше да праи музика ЗА СЕКОГО е тоа е комерцијала! А не зашто шитка албуми! Е они се комерцијала заради болдираното! Сам си ја најде дефиницијата! ТОЛКУ ОД МЕНЕ У ОВАА ТЕМА ВИШЕ НЕ ПИШУВАМ!
Да појасниме не е комерцијала да праиш пари од свирењето.Комерцијала е ако ја свириш музиката која не ти се бендисува само за да праиш пари.Е да ја свириш музиката која ја сакаш и која ти значи макар и милиони да заработуеш ако си константен во работата ако не смениш правец ако не станиш Soft е тогаш не си комерцијала.Да се разбереме,значи кој сакаш од овие турбофолк и поп(како најактуелна музика)земи за пример,сите се почитувачи на рокот ама пошо немаат перспектива(се мисли на гласовни можности и талент и техника при свирење)ти земаат да го пеат она за што ги бидува а не она што го сакаат.Значи сега на нивни концерти одат луѓе кои незнаат каде припаѓаат луѓе кои сеуште не си се запознале себеси.да срање е,затоа последниов албум сите поп/рокерчиња и рокерки почнаа да го слушаат,биле комерцијала.па голем кур ако се комерцијала.ако комерцијалата е цената за добар албум,тогаш нека продолжат да бидат комерцијала...друга работа...нека ми наброи некој бенд кој што не заработил НИШТО од албуми,концерти,такви работи,или ако заработил ги фрлал парите по разни работи...па не свири никој за да биде клошар бе,сватете го тоа.
Значи ете ти прво, неписмен си... ТОМИСЛАЕР нема на форум ниеден... не се чита така тоа... второ, дет метал и ЕМО ФЕЈК нема врска,не ги ставај у иста реченица срамота е. Од DEATH ми е стаена цела дискографија у плејлиста! Без ни една песна да извадам и не ми е со сила! Ги обожавам дет! Уживам у песните. Е сеа Чак да ти се јави не може, зашто почина (R.I.P.) ама ете ја ќе ти даам боље лирика... баш за такви ко тебе и заки.... шо зборат многу без уопште да има смисла тоа што го зборат....леле колку ги обожавааааааааааааааааааааам слипкнот,томислаер не е свесен!
-колку да ја вратам темава во колосек беше воа...иначе:ZACKY VENGEANCE е во право....баталете емо,фејк, дет метал бе,слушајте шо ви лежи на кур и готоо....а тпј шо слуша 2-3 песни од некоја си 2 миљионска фан група,тоа е ептен сосила,само ае,негово си е,ич не се замарам!коа чак фејкерович ќе направи вакви лирки нека ми се јави,ќе оставам бројче:
I'm cold, I'm ugly
I'm always confused by everything
I can stare into a thousand eyes
But every smile hides a bold-faced lie