Во Скопје наезда од стаорци!

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си имам мачор и ич не ми е гајле за глувците :D
Да видиш како мачка бега од стаорец :)

Покрај толку ѓубре, истурени контејнери, несредени зелени површини среќа што само повремено се јавуваат. Дефинитивно комуналните проблеми се големи. Прљаво е...и не е само Скопје и не се само населените места, али во моментов тоа е муабетот

Аз сам видџал како се бијат со котките.. като котка саа хахахаха лудница :pos:
Инаку за тие што не знаат .. котка = мачка
навистина стаорци напаѓаат мачки - циганов не лаже :pos:он видјал големи мишки :pos:

навистина стаорци напаѓаат мачки - циганов не лаже :pos:он видјал големи мишки :pos:

И мачкиве не се тоа што беа.. вајда овие Европски нахранети, да е кај нас има партал да го направат за 2 секунди ..

demotihyh.jpg

Cool, и не е само во Скопје. Годината е таква. Летово бев сведок во црна гора повеќето домаќинства да бидат под целосна наезда од овие животинки. Сеа не знам која година е по кинескиот календар, но ја би ја ставил во Годината на стаорецот.

Мое мислење е дека Скопје почна да се копа и сега стаорциве почнуваат да излегуваат и не се само стаорци, многу бубашваби и такви гадни чуда шетаат по улициве и зградиве. Али нив битно им е да ископаат, да напраат некоја улица, а заразите од стаорци нека се шират, нека им искачаат на луѓево од шољи, што има врска ...

Во Дом за слепи што е во Кисела Вода уште зимото тепавме стаорци и им правевме Ла кукарача:D Уште тогаш вриеше. Домот беше направен катакомби за стаорци. За една недела имавме фатено 4 стаорци. На еден му направивме Ла Кукарача и го удавивме, на два им забивме шајка во тилот и им излезе од устата, а едниот го паравме со скалпел.

Америчка храна, калории и хормони. Гледаш американците во просек какви се дебелки. Нивна фотеља како наш двосед. Ваљда и тие животинки просперираат од нивната калорична храна или па од хормините во неа. Башка имаат нели некои големи тунели (барем од документарци) под градовите, напуштени цели делници од метро...има каде да се множат и раснат. А можда и нема врска мојава теорија пошто тогаш бубашвабите во NY би биле големи као наши врапци.

Кисела Вода ги снема ли? Не кажуваат нешто.

Ми го уништи уживањето во с******о. Засекогаш.

Брат мене тоа ми се уништи уште ко мала кога гледав еден филм со змии и од шолја искочи змијава. Трауми.

Другар, во Њујорк јадат генетски модифицирана храна :pos:
hah
ne be bate, makedonskite gluvci se slika na narodot- edvaj prezhivuvaat - koj kako znae i umee -ako ima ima, ako ne -ke trpi -zatoa se sitni vo sporeba so onie od NY, a i lugjevo se nalik na gluvcive -butni se u mishja rupa i kjuti - glas da ne ti se chue -
koooooolku samo si lichime :(
http://podarokkartina.com/images/MOUSE SUPER1.jpg
http://www.kp.ru/upimg/photo/84753.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom