Ситница што ме нервира

• Креатор на темата Креатор на темата King B
  • Време на започнување Време на започнување
Кога спијам и мама уште во 8 сабајле ќе ми ги дигне ролетните и од светлината ќе се разбудам и после не можам да спијам.
Исто пак кога спијам, и мама коа ќе почне да мете со правосмукалката. :D
Кога тато ми се дере зошто сум ја испил ладната вода од фрижидерот и не сум наполнил нова вода да се лади.

Кога спијам и мама уште во 8 сабајле ќе ми ги дигне ролетните и од светлината ќе се разбудам и после не можам да спијам.
Исто пак кога спијам, и мама коа ќе почне да мете со правосмукалката. :D
Кога тато ми се дере зошто сум ја испил ладната вода од фрижидерот и не сум наполнил нова вода да се лади.
Незнаев дека некој може да мете со правосмукалка .. :pos:

кога некој ќе го прашам нешто и го чекам 20 секунди да ми одговори...

Коа ке се мавнам со малиот прс на ногата у масата :S :S :)
Малото прсте мислам дека и за тоа е создадено да го реметат ногарките на масите и столиците.

Најпроблематичен сум на спиење. Ме нервираат разни летачки и нелетачки светлосни објекти кој ми го крадат сонот или кога така надркан заспивам конечно и некој комарец скока банџи у моето уво.

Кога ми е подолго време скрстена ногата, почнува да ми трне (или како и да се вика ова).
Кога не ми стига Delivery report коа ќе пратам смс на некој.
Кога облакам старки и ми требаат 5 минути да ги наместам врвките ко што треба.
Кога ми се потат прстите на маусот, а играм некоја игра со маус и не можам да си ја избришам раката.
Кога после јадење нешто солено усните ми се собираат и ми стануваат светло розеви.

Кога спијам а сестрава и брат ми се расправаат, се дерат -.-
удри и по еден бокс што уште чекаш како што си ја удрил девојка ти:tapp:
--- надополнето: Aug 19, 2011 2:54 PM ---
кога сакам да :drk: и сите се дома
:D
а јас се нервирам кога сакам да :drk: а тато седне кај мене и остане еден час:P:mad:

удри и по еден бокс што уште чекаш како што си ја удрил девојка ти:tapp:
--- надополнето: Aug 19, 2011 2:54 PM ---

а јас се нервирам кога сакам да :drk: а тато седне кај мене и остане еден час:P:mad:

хахаха леле брат ја и сестрами дома уште со ножови што не се тепаме, со све друго: со перници, со гуми за бришење се гаѓаме, шишиња и ред други работи :pos: :vozbud:

Кога некој средува кеси па шушка ли шушка :eek:

Ме нервира кога гледам филм и таман ќе се загледам и треба нешто да се случи, пуштаат реклами на тв :mad:

Коа ќе дое некој у друштво и сеа треба со сите да пружи рука да се поздрави.И ја коа влегувам во веќе собрана група луѓе исто неќу да се заебавам со таква тривијалност.
Ја сум поише коа ќе дое некој, само "здраво на сите" нека каже и готово.

Не е кујзне што, али ете ме нервира тој обичај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom