- Член од
- 12 август 2010
- Мислења
- 2.890
- Поени од реакции
- 906
Па ако не беше поучна немаше да постои ни во САД. А тоа што е поучно можеш и самата да видиш.
Е да...тука си во право,чим во САД постои мора да е поучна

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако не беше поучна немаше да постои ни во САД. А тоа што е поучно можеш и самата да видиш.
Се обидуеме сите тука да сватиме што е тоа што е поучно,а ти НЕ ни кажа..Значи демантирај не па може ќе ти поверуеме и ние..Абе секој си има свое право на мислење, јас моето си го кажав. Немора да ме цитирате со разни нападни коментари и слики. Кажете го и вие вашето мислење освен тоа дека е глумење (тоа сите го знаеме) па да најдеме заедничко НЗС.
Се обидуеме сите тука да сватиме што е тоа што е поучно,а ти НЕ ни кажа..Значи демантирај не па може ќе ти поверуеме и ние..
Добро, не е поучна, се корегирам. Пиши нешто ти, твое мислење освен тоа што е глума.![]()
можеби сака да каже како поучна дека на пример пред да сакаш да го изневеруваш партнерот можеби да се запрашаш што ќе биде понатаму ако бидеш разоткриена .. не викам да бидеш од прељубници туку еве некој сосед пријател роднина те видел .. !!По што јас не видов ништо поучно тука,,,а ти го виде, јас фино лепо те замолив да ми кажеш што е тука поучно за да видам и јас,,
А откако ти ќе бидеш фин и културен и ќе ми ја образложиш својата теза за поучност, може и јас ќе мислам и ќе тврдам дека сепак тоа е поучна емисија,,,
П.С. штом ја даваат во САД знам дека е поучна, ама проблемот е што никако да ми ја кажат поуката![]()