Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За апликациите незнам, ама знам дека за блекбери се доплаќа екстра пари од претплатата за интернет. Така да ако ти го даваат 0 денари за претплата од 600, на неа имаш уште толку за интернет.сакам да го земам овој телефон од т-моб ако некој има познаванје за него што се добива бес блекбери услугата и дали ке работат преку wi-fi апликациите од телефонот како youtube,mesenger, i др.
сакам да го земам овој телефон од т-моб ако некој има познаванје за него што се добива бес блекбери услугата и дали ке работат преку wi-fi апликациите од телефонот како youtube,mesenger, i др.
Паа со новиот 6.0 мислам дека доста работи се опраени. Чачни по нет да видиш шо се имат измисленоБлекбери ако купиш ќе се каеш цел живот, тапа се браатептеснки нестабилен сфтвер имаат...
Е овој можеш да го земеш.се одлучив за
HTC Wildfire S
Јас уште се одлучувам дали овој или сони ериксон ехпириа да земам. Ама ако го земам на претплата ќе неможам да си го стаам бројот од ти-мобаил затоа ми е :S А мене немие за бројот мајками сака да земе број од оне а јас сакам телефон а да си го користам бројот од ти-мобаил. А со сони ериксонот можам да си стаам ти-мобаил картичка , ама некако женски телефонот ми се гледа.
Андроид е лепотичкооЈас читав некаде дека брзо се расипуваат. Ако го земеш на претплата мораш да го земеш со интернет без тоа имаш поголема претплата. htc wildfire s е добар телефон но и тој е со интернет.. незнам дали е android ама добар е.
Фала на инфоАндроид е лепотичкоо![]()