BLACKBERRY BOLD 9780

• Креатор на темата Креатор на темата solo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
сакам да го земам овој телефон од т-моб ако некој има познаванје за него што се добива бес блекбери услугата и дали ке работат преку wi-fi апликациите од телефонот како youtube,mesenger, i др.

сакам да го земам овој телефон од т-моб ако некој има познаванје за него што се добива бес блекбери услугата и дали ке работат преку wi-fi апликациите од телефонот како youtube,mesenger, i др.
За апликациите незнам, ама знам дека за блекбери се доплаќа екстра пари од претплатата за интернет. Така да ако ти го даваат 0 денари за претплата од 600, на неа имаш уште толку за интернет.

неможеш да го купиш телефонот на претплата, без блекбери услугата ..јас пред месец ипол купив торч, ама го купив само телефонот без BB услугата ( 30.000 ) .. ако ти се даваат толку пари, купи го само телефонот и ок е. ќе ти работат апликациите со wi-fi ..

Блекбери ако купиш ќе се каеш цел живот, тапа се браат :P ептеснки нестабилен сфтвер имаат...

Блекбери ако купиш ќе се каеш цел живот, тапа се браат :P ептеснки нестабилен сфтвер имаат...
Паа со новиот 6.0 мислам дека доста работи се опраени. Чачни по нет да видиш шо се имат измислено :)

фала на сите мислам не вреди бес блекбери услугата.

Ако ме послушаш нема да зимаш блекбери! Ептен се тапа, чачнав сеа по нет ништо ново немаат, за 30 000 денари (и колку да се) не вреди. Разни машини имаш и чуда, овај е мн пензионерски да речам, сепак ти си знаеш :)

Е овој можеш да го земеш.
--- надополнето: Aug 11, 2011 2:26 PM ---
Јас уште се одлучувам дали овој или сони ериксон ехпириа да земам. Ама ако го земам на претплата ќе неможам да си го стаам бројот од ти-мобаил затоа ми е :S А мене немие за бројот мајками сака да земе број од оне а јас сакам телефон а да си го користам бројот од ти-мобаил. А со сони ериксонот можам да си стаам ти-мобаил картичка , ама некако женски телефонот ми се гледа.

Јас читав некаде дека брзо се расипуваат. Ако го земеш на претплата мораш да го земеш со интернет без тоа имаш поголема претплата. htc wildfire s е добар телефон но и тој е со интернет.. незнам дали е android ама добар е.

Јас читав некаде дека брзо се расипуваат. Ако го земеш на претплата мораш да го земеш со интернет без тоа имаш поголема претплата. htc wildfire s е добар телефон но и тој е со интернет.. незнам дали е android ама добар е.
Андроид е лепотичкоо :P

Од коњ на магаре ситуацијава...

го земав htc и телефонов е закон нема со нема фала на помошта до сите вас.

BlackBerry 9780 ти е екстра телефон. Камерите на ББ ти се подобри од Нокиите и С. Ериксоните со 8 и 12 мегапиксели. Доста се издржливи, и ретко се расипуваат. Но се наменети повеќе за работа со меилови итн. Е сега можат да се пофалат и дека имаат МНОГУ добра камера и дисплеј. Али штом си одлучил за HTC Wildfire S супер е и тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom