ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Јас останав карактер и си останав на зборот. Оваа година ги бојкотирав не им отидов ,они на мене ќе ми мењаат програма во 11 и 55 а освен тоа Они мене :sneaky:

И јас годинава не отидов, иако ми беше во план еден ден да отидам да ги пробам странскине пива, сепак не отидов.

Бев, видов осетив, и затоа ги замолувам организаторите да идат да си најдат вистинска работа и да се пронајдат во некоја професија пошто од ова јасно е дека не се разбираат.

Нема смисла да се одржува веќе, секоја година е од лошо полошо и треба да се прекине додека е во рана фаза и не прераснало во традиција.
Скопје е главен град, не смее да има нешто вакво чкарт и неквалитетно како настан и одбележје.

Не дека и Охрид беше нешто нај нај, ама ми се чини дека подобра атмосфера имаше, со Суперхикс, Азра, Чорба и Тони Зен.

На скопскиов бев само првиот ден. На роденденот мој имаше повеќе луѓе.

Стигнаа и видеата од Паворд продукција, од камерите што снимаа цело време.
Значи од она што пропуштив најдобар настап Lollobrigida

А од она што успеав да видам, Д УАН ЕНД ОНЛИ СЛАВЕЕЕЕЕЕЕЕ (трескање од сцена како Кермит од Мапет Шоу кога најавуваше изведувачи)
Малку бед што аудиото е лошо, ама ќе пројде.

3 сабајле е... Само на ONYX им има успеано на фестивал кој трае цела ноќ да ја дигната рајата у 3 сабајле. А RATM ги свират секоја сабота у Маракана :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom