Кошаркарски турнир меѓу шест држави од Екс Југославија.

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Според вас кој ќе го освои купот

• Македонија

Гласови: 31 37,8%
  • Србија

Гласови: 35 42,7%
  • Хрватска

Гласови: 2 2,4%
  • БиХ

• Црна Гора

• Словенија

Гласови: 10 12,2%

• Вкупно гласачи
    82
Има политика, но е некаква евтина и смешна. Предметниот изјава е смешно, поради многу причини. Барем дека Хрватите војуваа за својата земја, туку какоси замина Србија од Македонија остави Македонците со два тенкови на волците. И денес кучка ми зборува за топли чувства.Со гледање и каква братска љубов има кон Србите од мнозинството во БиХ (муслиманите) ми се топи срцето. Како и да е...
--- надополнето: Aug 6, 2011 10:45 PM ---
со ова татариве не можеш да појдеш во вц а тие да не се таму
===

Свикување веќе Русија не може да ни казни и да ни испрати да спиеме надвор;)
не гледам политичко нешто во тоа што државите кои беа во состав на една поранешна држава да се обединат на спортски план
сега малку офтопик од темата: тоа што се случи во Македонија по независноста и повлекувањето на ЈНА со цел арсенал дури и штекерите од касарните, тоа значи дека АРМ се формирала самата од државата и народот, и не должи ништо никому
Братска љубов имаше и пред 91ва, тие народи треба да живеат заедно едни покрај други

А кога веќе го нема Бо зошто не го стави Грин, Мејси или Васингтон. Навистина не сваќам
Како да ги стави кога само еден има право на настап а тие не идат за пријателски оти знаат нема да бидат повикани на Европското првенство така да Бо се враќа сега од следните утакмици ќе игра и тоа како ни е потребен !

Како да ги стави кога само еден има право на настап а тие не идат за пријателски оти знаат нема да бидат повикани на Европското првенство така да Бо се враќа сега од следните утакмици ќе игра и тоа како ни е потребен !
А неможи на пример Бо да излези Грин да влези по правило е дека само еден треба да има на терен а овие другие можи да се на клупа. Сите го знаете Бо како игра сте ги виделе Мејси, Вашингтон и Грин !?

А неможи на пример Бо да излези Грин да влези по правило е дека само еден треба да има на терен а овие другие можи да се на клупа. Сите го знаете Бо како игра сте ги виделе Мејси, Вашингтон и Грин !?
Значи не е возможно тоа не можи да биди на клупата на резерви во состав може да биде само еден ништо повеќе ...И сите ги имам гледано како играат и со 100% ти тврдам дека Бо е човекот кој ни е најпотребен од нив !

Па зошто тогаш сите се повикани за ЕП

За мене остана неодговорено прашање зашто Докузовски не го стави вчера Бо бар една четвртина да изиграше човекот колку и да не е во форма сепак помина 7-8 дена претходно тренинзи. Ај па да видиме денес што ќе биде.

И мене не ми беше тоа јасно доволно беа 7-8 минути да се уигра малце да види какое што е

Уште малце ќе играме со Србите, да видиме дали си размениле по некој шамар вчера нашиве за да се освестат и дали ќе изиграат по машки :)

Без Бо и Гечо не прајме ништо. Не е финтата само 3 да врлат !

Абе овие вчера стварно не покажувале сили против Босна :)

Абе овие селанчињата не се нормални жими се...Пак со онаа игра само 3ки арно сега им одеше ама второ полувреме ко ќе не потиснат абе една акција да се немало се на 3ки да се играло ах бе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom