БИТОЛА - Open City Festival - 26.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Да заокружиме 350 денари карта за воз, уште 400 денари за карта (искрено, не ми се верува да е повеќе, едино ако не објават уште некое име) и останатите 250 за пиво и плескавици. :)

Картите ќе бидат наскоро во продажба инаку се по цена од 200 денари да ги купиш на продажно место и на врата 300 денари.

Еве има некои нови информации овде: http://www.facebook.com/event.php?eid=263970370295443

Од утре ќе се продаваат и во Скопје.Одлично!:)
Прекрасно!
Јас се уплашив дека по телефон ќе треба да нарачуваме. Иначе за воз, колку е картата - повратна нормално, точно? :) И ова 18+ е? -.-

Прекрасно!
Јас се уплашив дека по телефон ќе треба да нарачуваме. Иначе за воз, колку е картата - повратна нормално, точно? :) И ова 18+ е? -.-
Не бе какво 18+.. иначе повратна ти е околку 350 денари..

Не бе какво 18+.. иначе повратна ти е околку 350 денари..
И ја тоа се чудам, пиша некој погоре. Фала за цената :)
п.с. нешо за загревање ај:

Веќе е четврток, и да ставам потсетување дека утре е настанов. Кои се кандидати за одење со воз?

Не ме рачунајте мене. Ептен се мали шансите да одам, ми откажа придружбата.

Не ме рачунајте мене. Ептен се мали шансите да одам, ми откажа придружбата.
Идеме многу од Кајгана, многу од Скопје, биди олд скул, прашај некој за Дубиоза идете? :D Така треба да се запознаваат луѓе. Иначе јас да ве предупредам, ќе има опасни шутки на ова! И со возот од сабајле ќе оди некој?

П.С. ако немате карти, можете да си нарачате на следниов број:
047 233 020 секој работен ден,од 09 до 16 часот.

Се гледаме луѓе.

каснење саат и дваест минути, промена на распоред... толку ... ако пишам повеќе ќе почнам да се нервирам...

Де бе Шака Зулу... мене неколку личности ми пренесоа дека многу убаво си поминале и да ми биде криво што не сум дошол со нив.

Де бе Шака Зулу... мене неколку личности ми пренесоа дека многу убаво си поминале и да ми биде криво што не сум дошол со нив.
A брее супер беше не викам не, на базен бев од 22.00 до 02.30 ама од сарс слушнав само Ибро (со неа почнаа во 02.05) / една нова не ја знам/ Ана / нова --/--/-- / Дебели лад / ратујемо ти и ја / мазут .... и заминав ... завршиле некаде 4 без 15-20 ... значо пропуштив повеќе од саат и баш поради тоа се нервирам... да беше како што најавија, че ги пропуштев првите , хинг контрол че гледав и за сарс ќе уживав ... не викам дека дубиоза беа лоши, беа ОДЛИЧНИ но не беа ПЛАНИРАНИ да ги гледам од 12 до 01.30 па да има повеќе од пола саат пауза ... зошто претходно другите се менуваа на 5 минути а овие ги раздени ...
Мислам план си е план и како што тие го имаат го имаат и многу други... немаше место од млади во возот од 3 ... мислиш тие не сакаа да останат да догледаат до крај или овие со преправкиве на плановите ги поебаа...

Dali ima nekoj poveke info za godinesniot BITOLA OPEN CITY FESTIVAL?
Za sega gledam Hladno Pivo se najaveni nesto plus?

HladnoPivo.jpg

Освен Хладно Пиво има некој друго инфо за кои ќе се други гости ?
+ нешто сајт, фб или слично од настанов ако има по нет...

309070_4531978982720_1537946324_n.jpg

Карти нешто трте мрте не гледам јас цена нигде на нетов :)
Инаку таму сум.

Чојме за Хладно Пиво у пичку мајчину.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom