- Член од
- 13 мај 2006
- Мислења
- 22
- Поени од реакции
- 0
- :je: :kez: Очекувамч,по 5 Јули дека рамковниот Бучковски, да се претворил во вмроец од глава до пети, а СДСМ во она што е денес ЛДП-ЕТИКЕТА БЕЗ ПРОИЗВОД. :kez: :je:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BushMan напиша:По 5 Јули нова светлина доаѓа, нема веќе црни денови.
СЕ МЕНУВА ВЛАСТА И ДОАЃААТ ЧЕСНИ И ОБРАЗОВАНИ ЛУЃЕ НА СЦЕНА КОИ КЕ ЈА ДОВЕДАТ МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ И НАТО.
MANIC напиша:Na petti juli nesto ke padne.Abe sto ke padne?Ke padnat i ke se pokrsat guevski i ostala bagra:bip:
:bip:
:bip:
![]()
BushMan напиша:По 5 Јули нова светлина доаѓа, нема веќе црни денови.
СЕ МЕНУВА ВЛАСТА И ДОАЃААТ ЧЕСНИ И ОБРАЗОВАНИ ЛУЃЕ НА СЦЕНА КОИ КЕ ЈА ДОВЕДАТ МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ И НАТО.
e i ja toa cekam zakon BRAVOCopyOfDeath напиша:По 5 јули очекувам да дојде 6 јули и пак да биде жежок летен ден
Ninja напиша:Не се става точка после денот ако месецот се пишува со букви и не се става точка после месецот (а пред годината) ако е напишан со букви.
Пак ќе напишам!Ninja напиша:Не се става точка после денот ако месецот се пишува со букви и не се става точка после месецот (а пред годината) ако е напишан со букви.