По 05.07.2006

• Креатор на темата Креатор на темата aeg_sistem
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 мај 2006
Мислења
22
Поени од реакции
0
  • :je: :kez: Очекувамч,по 5 Јули дека рамковниот Бучковски, да се претворил во вмроец од глава до пети, а СДСМ во она што е денес ЛДП-ЕТИКЕТА БЕЗ ПРОИЗВОД. :kez: :je:

По 5 Јули нова светлина доаѓа, нема веќе црни денови.
СЕ МЕНУВА ВЛАСТА И ДОАЃААТ ЧЕСНИ И ОБРАЗОВАНИ ЛУЃЕ НА СЦЕНА КОИ КЕ ЈА ДОВЕДАТ МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ И НАТО.

По 5 јули очекувам да дојде 6 јули и пак да биде жежок летен ден

BushMan напиша:
СЕ МЕНУВА ВЛАСТА И ДОАЃААТ ЧЕСНИ И ОБРАЗОВАНИ ЛУЃЕ НА СЦЕНА КОИ КЕ ЈА ДОВЕДАТ МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ И НАТО.

Na petti juli nesto ke padne.Abe sto ke padne?Ke padnat i ke se pokrsat guevski i ostala bagra:icon_lol::bip::icon_lol::bip::icon_lol::bip::icon_lol:

MANIC напиша:
Na petti juli nesto ke padne.Abe sto ke padne?Ke padnat i ke se pokrsat guevski i ostala bagra:icon_lol::bip::icon_lol::bip::icon_lol::bip::icon_lol:

Ај ке видиме кој ке падне...хахахахахахахахахахахха

ГАРФИЛД СТАВИ КЛУЧ НА ТЕМАТА.

BushMan напиша:

ke padnete i nema da vi tekne veke da vlezete vo politikata:icon_lol::bip::icon_lol::bip::icon_lol::bip:

..................Хотел ...........................ИДРИЗОВО............................
ДА РАБОТИ ЦЕЛА СЕЗОНА:je:

Не се става точка после денот ако месецот се пишува со букви и не се става точка после месецот (а пред годината) ако е напишан со букви.

Ninja напиша:
Не се става точка после денот ако месецот се пишува со букви и не се става точка после месецот (а пред годината) ако е напишан со букви.
:pos: :pos: :pos:

Ninja напиша:
Пак ќе напишам!
Невр мес вит а нинџа!!!:pos: :pos: :pos:

После 5 Јули ми остануваат уште три испити кои се надевам дека ќе ги положам и некаде на крај на јули ќе си се приберам по дома.

После 5 јули... изгледа ке одам на одмор...а можеби и не... ама ке се радувам на падот на актуелната власт, тоа во секој случај. Онака, чисто да се случи нешто јако...

ke si imame nova vlast i ke bide podobro od sega

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom