Да се помолиме на господ

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
filip_sk, нареден пат ќе одам специјално за тебе во Ватикан и ќе го послужам папата со Скопско од литар кома пет, за да не биде монтажа.

Финтата во сликата не е да биде вистинита, него да долови една интересна замисла.

Не ги гледај линиите околу криглата каде е додадена, него види ја целата слика, за да сфатиш.

И така потрагата по Светиот Грал заврши.....да знаевме дека е мега-пивска чашка можда немаше ни да ја бараме 2000 години.

Е како ја нема кога јас ја гледам. Еве ти ја пак од друг сервер.

6631eb0a.jpg

па една кригла...за кого попрво...:)оној најгоре со наочарите како ја глеа..одвај чека да заврши молитвата

Тој башка ја мерка башка си мрмори "ќе се стопли да му се невиди..."

а тој до него со рацете што се моли-господе нека остане и за мене-амин

А црномањастион дечко у позадината напраил фаца ја-пиво-не-пијам, а уствари се моли „Дај Боже да цркнат овие да можам ја на раат да си шмркнам од бирата!”

Абе не е монтажа, што ви е на вас? И да е монтажа, тогаш е перфектно изработено, па не се приметува...

Хммм, монтажа е или не? Сега ме збунивте целиот. Аух :(

:pos:

не е монтажа бе...:)на наредната слика гарант сите цуцнуваат за душа:)

Убав монтаж ее!!!
Туку неможевте ли поголема кригла да им ставите ова само на папа Бенедикт 16 нема да стигне а пак за кардинал Содано(од лево со жолта одежда и со очила и постариот)А Секретарот на папата како гледаааа леле жалниот.....Туку да ја манете и просвората вака си играме со Господа!....како и да ....и што не ја видов минатата седмица ќе му ја покажев на Содано да се види како изгледа...тој ке се насмееше слатко...и ке дадеше некој убав коментар па и благослов...тој е шегаџија....еее штета!

NIKA напиша:
Убав монтаж ее!!!
Туку неможевте ли поголема кригла да им ставите ова само на папа Бенедикт 16 нема да стигне а пак за кардинал Содано(од лево со жолта одежда и со очила и постариот)А Секретарот на папата како гледаааа леле жалниот.....Туку да ја манете и просвората вака си играме со Господа!....како и да ....и што не ја видов минатата седмица ќе му ја покажев на Содано да се види како изгледа...тој ке се насмееше слатко...и ке дадеше некој убав коментар па и благослов...тој е шегаџија....еее штета!

Добро девојкче и презимиња да не му знаеш? :)

BeBe11 напиша:
Добро девојкче и презимиња да не му знаеш? :)

Нешто не сванав! Ајде преведи, бојлерот на слабо сум го вклучила!!!!

jas bi stavila edna etiketa:AMSTEL na kriglata!da si lici!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom