Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 277 40,3%
  • Златен даб

Гласови: 188 27,4%
  • Amstel

Гласови: 67 9,8%
  • Heineken

Гласови: 77 11,2%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,7%
  • Beck's

Гласови: 17 2,5%
  • Други

Гласови: 122 17,8%

• Вкупно гласачи
    687
Kрале Марко, па Kenbach, па Горско, па Битолско... На МB му се намерачив да го пробам, ама уште не ми се припило 2 литра!

:wink:

Од горенаведените ЕмБе, а инаку Скопско..

Ранг листа на Вугл:
1. Скопско
2. MB
3. Битолско
4. Крали Марко
5. Кенбах

Инаку, не поштуем толку голема флаша.. полезет е стаклена.. друг укус, помалку ветрее и сл. Е сеа буџет..

ја навише го посштувам горското некак највеќе ми прави лезет нај меко ми е коа го пијам а после него иде крали марко, а што се однесува до мб ич не ми се допаѓа го пробав и не го бива срање у боја ти е тоа

Сторм, па штракни у гласањето за Крале бе! :)
Анонимус, тоа горското ко вода е бе баце, али си кажа ти дека го поштуеш дека било "меко". Епа не е меко, ретко е! :)

Крали Марко (од 2л)
Скопско (срча од 0,33л)
Златен Даб (кригла)

Е ова го пијам буквално секој ден од неделата.
Знам, знам.... блазеси ми :lol: :hey1: :hey2: :hey1: :hey2:

П.С.
На моменти т.е. спешл окејжнс се почестувам со Бекс или Хајникен или Амстел

ммммммм.....

Е и дали некој има пијано Бад, американското, баш ме интересира какво е
ммммммммммм......

Крали Марко се поштуе!
Крали Марко ѕидарско (0,5) е закон!

Горското ми смрди, најверојатно го флашираат отпадот од Скопско. Башка ко вода е. :x

Златорог зелениот највише ми лежи.Скопско е фино ама го расипаа и него
а овие синдикалскиве само кога се мора.

Џандар, коа ќе праиме ние пиво бе? :)

BTW, доаѓаш доле у Палата на билјард дур си на должност со колегите? Да те предупредам да не доаѓаш нареднава недела, се спремам да ги фатам на дело како плешаат "пул" у униформа, па да ги реметам на главна. Немој да ми улеташ случајно у кадар! :)

Мистичен напиша:
Џандар, коа ќе праиме ние пиво бе? :)

BTW, доаѓаш доле у Палата на билјард дур си на должност со колегите? Да те предупредам да не доаѓаш нареднава недела, се спремам да ги фатам на дело како плешаат "пул" у униформа, па да ги реметам на главна. Немој да ми улеташ случајно у кадар! :)
Идев едно време,ама сега не сум бил од дамна.А ако ме слика некој преку стојко,прв пат да не ке ми е :) И по телевизии и по новини ме имало бајаги пати,уште малце автограми ке почнам да давам :)
За пиво,понеделник како ти звучи?Слободен сум цел ден.

Звучи бе! Но, да видиме јас како ќе бидам со обврски, ќе исконтактисаме да договориме термин!

Крали Марко :msc3:
друго се е гола вода :lol:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom