Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 279 40,5%
  • Златен даб

Гласови: 188 27,3%
  • Amstel

Гласови: 67 9,7%
  • Heineken

Гласови: 77 11,2%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,7%
  • Beck's

Гласови: 17 2,5%
  • Други

Гласови: 122 17,7%

• Вкупно гласачи
    689
Skopsko e dobro ama koga sakam da si uzivam pijam Mustak(Krali Marko) i toa u staklo abe cicka so da ti kazuvam,a ako sakam da se zdrvam od pivo se znae turas u visoka casa konjak i posle Pivo kako da piis pivo so med,zakon e.A inaku pivoto mi e sekojdnevna tema na inspiracija:)

И јас како мнозинствово мавам Скопско,али кога ке седнам у Irish Pub строго голема кригла Guinness.И многу ме нервира што нема каде да најдам црно пиво по маркетиве,ако нашол некој нека пише под итно!

od nasite piva Skopsko ama od staklo.a vaka amstel i heineken lizgaat.ali naj top pivcse mi e Augustiner Helles(steta so go nema kaj nas)!!! momentalno sum u germanija i se ubivam od pienje pivo!!!

НАјвеке сакам Скопско у флаша стаклена....а ако е за од оние големине пакувања (литар и пол 2 :):)) тогаш Горско

Chains напиша:
И јас како мнозинствово мавам Скопско,али кога ке седнам у Irish Pub строго голема кригла Guinness.И многу ме нервира што нема каде да најдам црно пиво по маркетиве,ако нашол некој нека пише под итно!

Ja (t.e. tatko mi :)) strogo od Srbija nabavuvam, poso u SK dosea ne sum sretnala...:toe:
Ako epten ti se pie, zapali kolata do Prilep, poso edna drugarka mi kaza deka tamu temnoto pivo go ima kolku u SK so go ima svetloto. Taka da....pravac Prilep.

Пивотека -Beershop -
ул. Иво Лола Рибар зг бр 70 лок. 14
СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
тел/факс 3071481

ЛИНК ТУКА

Поздрав :)

Скопско, Амстел и Ефес .. закон неам зборови

Guinness имам најдено во супермаркетот во Рамстор, мислам дека цената беше 110 денари. Би требало сеуште да има. :wink:

Скопско, чкембарско и горско. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom