Noorotic пецач на риби Член од 22 февруари 2011 Мислења 892 Поени од реакции 383 23 јули 2011 #1 Пошто на стратанатн на јсп пишува за нокни линии -делник тоа ме буни дали се само за патување преку работни денои навелр ило за и викедн нокекса?
Пошто на стратанатн на јсп пишува за нокни линии -делник тоа ме буни дали се само за патување преку работни денои навелр ило за и викедн нокекса?
ficdogg 221b Член од 29 септември 2008 Мислења 1.105 Поени од реакции 699 Веб-сајт www.behance.net 23 јули 2011 #2 Од нивната страна кај прашањата " Здраво ! Ме интересира дали ноќните линии важат и за викенда? (затоа што е наведено распоредот само за делник) Благодарам однапред Ноќните линии сообраќаат секој ден. "
Од нивната страна кај прашањата " Здраво ! Ме интересира дали ноќните линии важат и за викенда? (затоа што е наведено распоредот само за делник) Благодарам однапред Ноќните линии сообраќаат секој ден. "
DracevoTheCity Чиста Македонија ! Член од 7 ноември 2008 Мислења 8.663 Поени од реакции 9.985 Возраст 32 Локација Дељадровци 23 јули 2011 #3 Секој ден се, проверено.