Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
auuuuuuu, najmrzeliva sum koga ke stanam nautro ili pak gledam nekoj interesen film.. a da ne zboram kolku se nerviram koga ke pobaraat nesto da napravam a jas sedam na kajgana i uzivam

Не сум толку голема мрза колку што сум флегматична.
Кога станувам од спиење ми треба минимум пола саат да се одморам :pos:па кај вецко (моето најомилено место) се задржувам пак едно пола саат. Секој работа ја работам со многу одмори и кога ќе заседнам не ми текнува да станам едноставно се прилагодувам на местото кај шо си седам и ела станиме :bip:. Ама пак кој можи да сработи како мене :), бавно ама сигурно!!!

Мрзлив сум многу! Например сум земал си дремам на ПС и кога одеднаш ке го слушнам гласот на мојте : Иди до продавница да земеш Нешо за пиење...И оддеднаш ми се приспива,јас сум уморен итн...Мрза сум и за учење коа ке ми рече мајка ми : ЗЕМИ ЈА КНИГАТА У РАЦЕ ....со еден збор мрза невидена :D

EEE za mrza nikoj spored mene ne e mrzliv zatoa sto jas na primer rabotam samo tava jas so sakam nejkam da mi nareduva nekoj "odi tamu odi vamu" najcesto za cigari toa mi odlepuva ama fintata e sto pravam i toa i sto mi nareduvaat ama do deka ima merka naprimer dva-tri pati se toa oni mi go pravat se koga imam moi dr na gosti mislam oti stavrno ne e fer

voopsto ne!!!
duri objasnam sto treba da se napravi ,odam i sama si go sreduvam:)

abe tolu me mrzi so nemozam da pojdam da jadam:P

Би ви објаснил... али ме мрзи :kez:

Мрзлив сум само кога ми одговара

ме мрзи многу на сабајле кога ќе станам, само тогаш. и тоа ми трае некои 2 саати:)

не сум многу,така по малку,колку да не е без ич

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom