A
Alexander Nevsky
Гостин
Не ја гледав Јунајтед,не ме интересира ни Еванс ниту Јунајтед.Исто како Еванс што доби, така и Босингва. Ист фаул.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ја гледав Јунајтед,не ме интересира ни Еванс ниту Јунајтед.Исто како Еванс што доби, така и Босингва. Ист фаул.
Еве уште една смешка, си биле еднаш Босингва и Дрогба ... толку.![]()
Не убивам реметење, али да се сити некој на Јунајтед а Сити моментално бега 6 бода од Челзи а за гол разлика муабет да не правам, 10 од Ливерпул и 12 од Арсенал, за доста не знаат, играат феноменално во Англија, не разбирам зашто фан на Челзи или Ливерпул би ги реметел фановите на Јунајтед во ситуација кога Сити е убедливо прв и атакува здраво за титулата ко никад до сега.
Фан на Сити ако има ок, оправдано, или ремет да даваат од страна, вака некако основа се нема, Јунајтед вакви или такви, пак се најсериозен конкурент за титулата на Сити, и Челзи исто, доколку денес победат.
Беше црвен од Дрогба тоа ама од Босингва беше престрого.
Блу Арми, знаеме дека ти е криво друже, адмит ит, али се изнафаќа сеир од претходно па сеа глупо би било да се повлечеш![]()
Ајт олади од форум неколку дена.Смешно е ако си хендикепиран..ако гледаше ке забележеше дека нема ни ц од црвен картон..
Не провоцирам сеа озбилно прашувам, стварно Мата се повредил?
Одма почнавте со навреди?Смешно е ако си хендикепиран..ако гледаше ке забележеше дека нема ни ц од црвен картон..
Едноставно,не беше ни од Еванс тогаш црвен.
И појше ме нервираат фановине на Челзи што кењале за Сити-Јунајтед,отколку утакмицава што ја гледам моментално.Ауф!