Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве уште една смешка, си биле еднаш Босингва и Дрогба ... толку.:pos:

Смешно е ако си хендикепиран..ако гледаше ке забележеше дека нема ни ц од црвен картон..

Не убивам реметење, али да се сити некој на Јунајтед а Сити моментално бега 6 бода од Челзи а за гол разлика муабет да не правам, 10 од Ливерпул и 12 од Арсенал, за доста не знаат, играат феноменално во Англија, не разбирам зашто фан на Челзи или Ливерпул би ги реметел фановите на Јунајтед во ситуација кога Сити е убедливо прв и атакува здраво за титулата ко никад до сега.

Фан на Сити ако има ок, оправдано, или ремет да даваат од страна, вака некако основа се нема, Јунајтед вакви или такви, пак се најсериозен конкурент за титулата на Сити, и Челзи исто, доколку денес победат.

Не е точно. Според твојава констатација, петката што ја прими Реал требаше да биде “забележана“ само од фанови на Барса, бидејќи, според тебе, кој е будала да ремети тим како Реал за тоа што јадел петка од тим ко барса, кој е 435353 скалила пред омилениот тим. И што требаше... фанови на валенсија да ќутат, фанови на други европски тимови да молчат за таков настан за кој треба ремет?

За што гледате фудбал вие бе? категоријата муабети и заебанции со другари кои гледаат фудбал не ви е на листата?

Реметот?

Шо е финтава?
Ај да плачиме сега оти Сити, најверојатно ќе е првак, а Ливерпул изостана од трката за титула.

Хехехехе
Хохохох
Хихихихи

Беше црвен од Дрогба тоа ама од Босингва беше престрого.

Блу Арми, знаеме дека ти е криво друже, адмит ит, али се изнафаќа сеир од претходно па сеа глупо би било да се повлечеш :icon_lol:

Дрогба-чист црвен.Босингва-во никој случај.Пеналот-не ме заебавај.
Јас па се карам со фановите на италијанските екипи дека Премиер била најдобра лига.Е не може најдобрата лига да има најмизерни судии,едноставно не може.

Ич немаше криво да ми биде да изгубеше Челзи 5-0,ама на нормален начин.Ама вака,со судии?

Еве го силувањето на Олд Трафорд
http://rutube.ru/tracks/4934447.html?v=8936b710ed71188a69bf9a1683ef371d&&bmstart=1000

Утакмицава многу ме потсети на Манчестер Јун. - Арсенал.
На Сити се што шутнаа им влезе, исто како и на Манчестер против Арсенал, а Јунајтед изиграа катастрофално, несфатливо катастрофално за нивни стандарди, исто како и Арсенал.

Не провоцирам сеа озбилно прашувам, стварно Мата се повредил?

Смешно е ако си хендикепиран..ако гледаше ке забележеше дека нема ни ц од црвен картон..
Ајт олади од форум неколку дена.

btw, секој фаул од последен човек у одбрана е црвен бај д веј, смешно е со сила малоумен да се правиш или па, смешно е основите фудбалски правила да не ги знаеш, а не некој да е хендикепиран ( што фактички тебе те прави хендикепиран у одреден дел од мозокот ).

Ае, фајронт.

Едноставно,не беше ни од Еванс тогаш црвен.
И појше ме нервираат фановине на Челзи што кењале за Сити-Јунајтед,отколку утакмицава што ја гледам моментално.Ауф!

Не го видов ова на Босингва ама тоа на Еванс беше чист црвен како солза, дури и навивачи на манчестер си го признаа тоа
--- надополнето: Oct 23, 2011 4:07 PM ---
Еве сеа го видов горе на Босингва и не не беше за црвен престрого досуден црвен картон.

На навивачите на Челзи низ нос им излезе победата на Сити, дури и успеат да го победат КПР, ќе играат без Дрогба, Мата и Босингва во следните 3 утакмици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom