Што ви е важно да има вашата идна невеста

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
S

Shellshock nam67

Гостин
;) Значи што ви е најважно вашата идна невеста да поседува од кавалитети?
освен физичките атрибути да биде убава :), исто важни се и останатите квалитети
лично јас посакувам да знае добро да приготвува јадења посебно пити тие ми се голема слабост да биде домаќинка да не се кара да слуша....и што друго... ајде дадете и вие нешто на листава нека видат идниве невести што сакаме ние ;)

леле коа гледам колку глуп народ му се молам на бога да има само памет у тоа главата... фала богу до сеа девојкава гледам паметна и интелигентна е.. океј покрај тоа сакам да биде весела и расположена а богами и да знае да готви убаво :)

Такви квалитети кои ќе бидат комплементарни со моите квалитети т.е. ќе ги сведат карањето и расправиите на минимум или барем на некое пониско ниво

леле коа гледам колку глуп народ му се молам на бога да има само памет у тоа главата... фала богу до сеа девојкава гледам паметна и интелигентна е.. океј покрај тоа сакам да биде весела и расположена а богами и да знае да готви убаво :)

готвењето е најбитно покрај се разбира е.енјето, ;)лично брачед мој пред едно 3 месеци се жена по долгогодишна врска е сега да е интересно домаа имаат се од куќнски апарати нема шо нема кај него дома ама пусто невестата не сака да готви да не и мирисало дома (n), ам за шо се мори невесто апаратите така да седат нови :pos:, и замисли пријателе одат на руче во ресторан скоро секој ден или пак мајкаму му спрема јадења за дома. кај го гледам почнав да му се смејам ама како викаат не се смеј можи да ти се врати :). токму ова ме потикна да го напишам постов

готвењето е најбитно покрај се разбира е.енјето, ;)лично брачед мој пред едно 3 месеци се жена по долгогодишна врска е сега да е интересно домаа имаат се од куќнски апарати нема шо нема кај него дома ама пусто невестата не сака да готви да не и мирисало дома (n), ам за шо се мори невесто апаратите така да седат нови :pos:, и замисли пријателе одат на руче во ресторан скоро секој ден или пак мајкаму му спрема јадења за дома. кај го гледам почнав да му се смејам ама како викаат не се смеј можи да ти се врати :). токму ова ме потикна да го напишам постов
несакала да готви зашо и мирисало дома.. оделе по ручеци секој ден... хах. е па прашај ги за некоја година кога ке видат како одат парите по ручеци у ресторани односно ручек кога дома ке си напраиш па да видиш шо ке ти речат :)

не очекував вакво нешо да прочитам :) - П.С ако не е тајна колкава е таа невестата на братучед ти???

несакала да готви зашо и мирисало дома.. оделе по ручеци секој ден... хах. е па прашај ги за некоја година кога ке видат како одат парите по ручеци у ресторани односно ручек кога дома ке си напраиш па да видиш шо ке ти речат :)

не очекував вакво нешо да прочитам :) - П.С ако не е тајна колкава е таа невестата на братучед ти???
да бе вистина е а веќе им одат парите како на таксиметар економично решение им се родителите тие им готват :), а пази брачедот има и забрана да готви дома :tapp::pos:, колку години има има 30 малку е постара од него значи колку толку возранса жена :(, нормално што е направено дома јадење е 100 пати подобро од било каде.

Братучед ти нема нерешлив проблем, се тоа фино се средува со еден квалитетен аспиратор, нек прошета и нек одбере некој добар, има аспиратори и тебе да те проголтаат, ни М од миризба на храна по домата. :)

Стандардно се она шо треба една нееста према божји заповеди да има, да е мирна кротка, да не презборва, да знае да меси зелник, да знае да заколе очисти и свари кокошка, да праи зимници, да служи и послужува околу маса, да крепи ќотек, да може да исцепи кубик дрва, да е плодна.........

Братучед ти нема нерешлив проблем, се тоа фино се средува со еден квалитетен аспиратор, нек прошета и нек одбере некој добар, има аспиратори и тебе да те проголтаат, ни М од миризба на храна по домата. :)

е проблемот е што се рачуна за госпоѓица на некој начин и е овозможено тоа 2 цата земаат високи примања значи многу гледа секс и град ;)

Да има некој скап точак ... x] Шала на страна, озбилно зборам. :D
--- надополнето: Jul 21, 2011 7:51 AM ---
ама да не биде глупа како точак :)

јбг...зелени очи......останато?
да биде домаќинка не растурикуќа...доволен е 1 растурикуќа (јас) во моето семејство
другото само ќе си легни на брашно :)

Па да има нежна и добра душа, да ме сака, да има разбирање мегу нас, да е скогаш тука кога ими треба, да и сум и се во животот како и таа мене, и да е трпелива и полна со љубов. Ете тоа е внатрешната убавина е најбитна и најнеопходна да се зачува бракот......многу барам хе хе ова ко порачка, али секој со својата среќа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom