Што ви е важно да има вашата идна невеста

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Барем некој искрен.. а не тука ќе ми мачкаат очи пита да знаела ова да знаела... барем ти ко од пушка што на душа ти лежи си кажа.

ам нормално сексот е најголемиот двигател тоа се подразбира важно е да е убава, убава жена ти ебиш а грда жена тебе те еби :) taka vika eden moj drugar i vo pravo e . seksot e normalna rabota e sega isto vazno bi bilo da gi poseduva i drugite kavaliteti predhodno napomenati

Е не, глупости...се знае што е најбитно да е вработена(праење пари) и да ме будали в кревет, во кујна, под туш итн итн, барем мене ми е најбитно се останато можам и јас да го направам, не сум фатен и уосталом не сакам добро информиран и програмиран роб да ми шета низ куќа туку другар во секоја смисла

abe prijatele ti treba da ja budalis da ja percis a ne da cekas taa da ti dade inicijativa

ам нормално сексот е најголемиот двигател тоа се подразбира важно е да е убава, убава жена ти ебиш а грда жена тебе те еби :) taka vika eden moj drugar i vo pravo e . seksot e normalna rabota e sega isto vazno bi bilo da gi poseduva i drugite kavaliteti predhodno napomenati

Дали знаеш дека некои научници викаат дека дури 75% од врската бракот ја чини колку е добар сексот, како вика еден мој другар неможам пер ја ебам со очи, од што е еблеста... а нормално дека ке ти напрај и за јадење ако се покажеш ко што треба у кревет, и да се зависи како си си ја завршил работата на тоа поле, таков и ручек
е си добиеш ;)

Дали знаеш дека некои научници викаат дека дури 75% од врската бракот ја чини колку е добар сексот, како вика еден мој другар неможам пер ја ебам со очи, од што е еблеста... а нормално дека ке ти напрај и за јадење ако се покажеш ко што треба у кревет, и да се зависи како си си ја завршил работата на тоа поле, таков и ручек
е си добиеш ;)

ne 75 tuku 99,9 posto e do seksot zato prvo rekov seks pa posle rucek ako vnimatelno me pratese prvo pravilo so sekoj maz treba da go znae da si ja raboti nivata sekoj den :) za da rodi plod lubov :)

Е не, глупости...се знае што е најбитно да е вработена(праење пари) и да ме будали в кревет, во кујна, под туш итн итн, барем мене ми е најбитно се останато можам и јас да го направам, не сум фатен и уосталом не сакам добро информиран и програмиран роб да ми шета низ куќа туку другар во секоја смисла
alig.jpg

а ако бараш таква ќе праи и на друго место длабоко грло :drk:

Не мора да значи, таа што прави и на друго место е растурикуќа, а не домаќинка. Јас барам домаќинка. ;)
--- надополнето: Jul 21, 2011 11:05 AM ---
И да голта.. али пред се пита да меси нели ?

Аман бе луѓе брак од пита месење ли се заснова ?
И зошто после комплекси ова она, се се учи само човек да си тоа не се учи се раѓа, затоа глејте коа зимате жени пред се да имаат нешто у главата, и осем кармин и штикли и други вештини да знаат. Ако си го сака мажот, жената се ќе научи да праи па и пита, арно ама ако е некоја злоботија, мазници да врти џабе ќе е кога после на нос има да ви ги извади.

Не мора да голта, имаме марамици 21 век е. ;)

И тоа со питата е факат. Ми текнува како дете ќе станам рано, а од кујна се шири мирис на пита... мммм ... и трк по јогурт или кисело млеко и бутај ко ненормален. Еее тоа беа времиња. :)

Инаку во право си, ако е злобтија некоја одма клоцата во задникот, ама затоа јас си велам првин тест период година-две заедничко живеење, па после џингрлака. ;)

Не мора да значи, таа што прави и на друго место е растурикуќа, а не домаќинка. Јас барам домаќинка. ;)
--- надополнето: Jul 21, 2011 11:05 AM ---
шо прави такиви егзибиции значи добро научила.
жена се бира со ум а не со кур тоа да ти е правило бр.1

Не мора да голта, имаме марамици 21 век е. ;)

Згодна убава,разбрана,да толерира,да знае да почитува,не узбувлива,а сето ова џабе ако не готви убаво,одма назад кај татко и,за другото на мене нека остави.

значи сите сакате дама у друштво, курва у кревет, домаќинка у кујна :)
и да вика мамо и тато на свекорот и свекрвата :)

значи сите сакате дама у друштво, курва у кревет, домаќинка у кујна :)
и да вика мамо и тато на свекорот и свекрвата :)

Не баш. Не мора да е дама во друштво, ама да се однесува пристојно. Не мора курва во кревет, ама да не ја молиш за секс. Не мора ептен домаќинка во кујна, ама да не испадне да не знае ни едно јајце да спржи. А за мама и тато, тоа па ич. Ќе си ги вика по име, не и се нит мајка нит татко. Не сме камено доба. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom