Автобуски превоз до Турција ?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
М

Мартин`

Гостин
Ако некој знае повеќе информации нека пише, неможев да најдам друга соодветна тема .. Фала! ;)
До Истамбул поточно ме интересира линии кога има, цена итн ..

Имаш преку DominoLine, тие соработуваат со алпар туризам, цената мислам дека беше 60 евра за повратна карта, еве ти и телефонски број 022400033

Ако некој знае повеќе информации нека пише, неможев да најдам друга соодветна тема .. Фала! ;)
До Истамбул поточно ме интересира линии кога има, цена итн ..
Шо бе стварно ли кај Полат и Мемати нагости ке си одел ? !! :D :D :pos::pos::pos::pos: Да ги поздравиш од мене они знаат кој сум !! :D :D :D :pos::pos::pos:

Шо не отидеш во Мартин травел (на професорот Ѓоко) он нашколо расправаше тури праеле...

Од Скопје од автобуската има секојдневни редовни автобуски линии до Истамбул. Од 4,5,6 и 7 саат попладне мислам дека беа. Не сум сигурен за времево, само знам дека 100% има. Повратна мислам дека беше 60-80 евра...

60 евра е повратна карта со Алпар Туризам. 2-3 пати имам идено со нив, патот трае околу 12 часа. Го имаш бројот горе некој го остави така да јави се и види си ;)

Najdobri avtobusi, i najredovni se HISAR. Sekoj den ili 2 den imat turi do Istambul. Mislam deka se i najeftini. Odi do zeleznicka vo Sk, i prasaj gi, ili pak preku stranata sas.com.mk , mozes da gi vidis terminit.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom