Избелување на заби

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој користено онаа Signal White Now шо ја рекламираат?

Za prirodno izbeluvanje se odi na more, vo slucaj da imas vo plan da odis na Ohridsko togas ke si kupis eden legen i morska sol pa butaj ja glavata tri-cetiri pati dnevno i resen problem!

Пиете млеко. Брат ми ненормално пие млеко, буквално секој ден поголеми дози, и ене го бели му се забите ко снег.

а треба некое време да одстои, па да почне да се користи ливчето? :)

Не треба да одстои, јагленчето може одма да се користи барем 2 или 3 пати да се измие со него
но на одалеченост од 1 недела, може и почесто да се користи но е прилично силно и ги раскрвува непцата,
но не е опасно, неколку пати се користи и потоа се престанува, неможе постојано да се употребува,
а и нетреба оти сите флеки ги чисти и многу белее

Не треба да одстои, јагленчето може одма да се користи барем 2 или 3 пати да се измие со него
но на одалеченост од 1 недела, може и почесто да се користи но е прилично силно и ги раскрвува непцата,
но не е опасно, неколку пати се користи и потоа се престанува, неможе постојано да се употребува,
а и нетреба оти сите флеки ги чисти и многу белее

Кога викаш Брезд дали мислиш на Брест?

Ќумурчињата дали се скроз поцрнети и дали треба да се сомелат во прашак?

Кога викаш Брезд дали мислиш на Брест?

Ќумурчињата дали се скроз поцрнети и дали треба да се сомелат во прашак?

Да Брест, и да се скрос поцрнети, и да треба да се сомелат за да можи четката да се напоти од
чумурчето, но коренот да не се изгори скрос пепел да се направи, толку да оцрни скрос како јагленче.

Ја има оваа паста Лакалут кај нас во Скопје??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom