Секс на Балкански начин!

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.248
Поени од реакции
12.459
Запазите битен детаљ, на домаќинот му е битно комшијата да го види.

slika_27540.jpg

:sekss: :hump:

Ах и јас сакам вака, да ме гледаат однадвор и да ми завидуваат дека ебавам некоја на џам. Него воа со џамов ме потсети на тие германските еротски филмови шо ги даваа порано на Sat 1 (незнам кој гледал) и се снимени на Алпите. Така планина, лето се зелено, куќа дрвена, една седи потпрана на џамот цвеќиња пред нејзе, одпозади ја ебава еден тип и доле мине комшијата и нешто муабет си прават. Закон камо да живеев сеа јас во такво маало на Алпите со разбрани комшии.

А шо праиме ова ако е на пример...на 9ти или на 10ти спрат?:kez: :kez: :je: :je:

Ili ovoj gleda sto pravi komsijata ili komsijata nego :)

мајкооо, крај на муабет.

гледа кога ке дојде наредна смена.

ja roka ovaa odzadi a gleda niz prozor so teorija e ova ?

:pos:

Жал ми е за овие шо сликаат или режираат дур некој друг онаквуе.
Навистина жал ми е.
Замислете да сте у таква позиција. Он ебе, а ти го снимаш тоа, а згора на се, интересно ти е. Кретенлук бе!
Него, комшиката арно кревала нозе. Кај се набавуваат вакви комшивки?

ne bre , mislam deka u momentov komsijata tropa na vratata si ja bara zena mu :icon_mrgr nego a koj fotografira :raz:

јас го сликав другар ми, а таа ми е сестра :cheeky1: :cheeky1: :cheeky1: :cheeky1: :cheeky1: :cheeky1: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ubavo si pisal..na balkanski nacin...najbitno nie komsijata so ke rece..kakov narod sme ej..c c c

TpH_Bo_OkO напиша:
јас го сликав другар ми, а таа ми е сестра :cheeky1: :cheeky1: :cheeky1: :cheeky1: :cheeky1: :cheeky1: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
pofali se :kez:

А добро можда уствари тоа е неговиот комшија и ја е*е неговата жена...па затоа гледа низ прозор за случајно да не дојде мужот :):)

Кој ме сликал?? Андроник, па не ти е срам да ме ставаш на интернет :):) за после да си имам мака со мажот и?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom