Среќница!

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Британката Ели Ален страда од ретко нарушување наречено траен синдром на сексуална напнатост,па поради тоа секој ден постигнува најмалку 250 оргазми.

-Неверојатно е што се ме возбудува.Брзото работење на моторот на автобусот,фотокопир машината,возењето по нерамнини на патот.Понекогаш ми е многу непријатно зашто сопатниците чудно ме гледаат,но не можам да сторам ништо за тоа.Во нормален ден доживувам околу 250 оргазми,а во постресните денови и повеќе.-вели Ели.

Нејзиниот љубовен живот често страда поради нејзиниот синдром.

-На мажите обично им импонира на почетокот,затоа што мислат дека им треба многу малку за да ме задоволат.Но мене постојано ми треба оргазам,поради што сексот се претвора во трка во која мажите секогаш губат.Не можат да ме стасаат,па се завршува со чувство на вина и со прекинување на врската.Доживувањето на оргазам ме опушта и не можам долго без него.-вели таа
(превземено од дневник)

Оргазмот е бетер од дрога , без разлика на полот.

Го знам ова за типкава......којзнае колку и е убав животот

Neka dojde tipkava kaj mene izgleda i jas imam nekoj sindrom postojano sum spremen za sex 24/7

Претерано ова бе.

Старо е ова бе... Башка, Dolphin (од форумов) има натерано девојка да оргазмира дури 39 пати, без никакво „пореметување”. Што велите на тоа?

sch00lGirL напиша:
Британката Ели Ален страда од ретко нарушување наречено траен синдром на сексуална напнатост,па поради тоа секој ден постигнува најмалку 250 оргазми.

Значи ваа да ја види некој само накосо и свршува.

Acid напиша:
Старо е ова бе... Башка, Dolphin (од форумов) има натерано девојка да оргазмира дури 39 пати, без никакво „пореметување”. Што велите на тоа?

Дури 39 пати во една вечер или во распон од 1 година?

Ne bi rekla bas deka e Sreknica,bas e bljak da svrsuvas u autobus ili na fotokopir mashina:ija:

Za dobar orgazam bre si treba masko:sekss:

vardarce напиша:
Значи ваа да ја види некој само накосо и свршува.

Дури 39 пати во една вечер или во распон од 1 година?
Да, 39 пати во една вечер. Зар ја имаш пропуштено таа дискусија?

Хех , претерано е ова, таја нема нормален живот...

toa ne e dobro bre ej 250 pati u den covece taa ke ja odnesat u ludnica za 15 godini

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom