Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш не сум плачел на филмови, дури ни онака не сум чувствувал нешто, ама на A Walk To Remember мислам дека очите ми се исушија од плачење баш во таа сцена т.е. после таа сцена многу работи стануваат јасни...тажен филм но го обожавам, а на сцената кога му кажува дека има леукемија морници ме лазаат-Од Прошетка за паметење кога дознава дека девојка му ќе умре и го моли својот татко кој е лекар да и помогне
Никогаш не сум плачел на филмови, дури ни онака не сум чувствувал нешто, ама на A Walk To Remember мислам дека очите ми се исушија од плачење баш во таа сцена т.е. после таа сцена многу работи стануваат јасни...тажен филм но го обожавам, а на сцената кога му кажува дека има леукемија морници ме лазаат
Никогаш не сум плачел на филмови, дури ни онака не сум чувствувал нешто, ама на A Walk To Remember мислам дека очите ми се исушија од плачење баш во таа сцена т.е. после таа сцена многу работи стануваат јасни...тажен филм но го обожавам, а на сцената кога му кажува дека има леукемија морници ме лазаат
ne me potsekaj sum umrela od placenje ne toj del mn taznoБамби коа ќе остане само.....
![]()
Види го само какво е....
Да додадам уште неколку филма:brave heart koga go macat, Gladiator, koga krou umira