Кои се најголеми сеирџии?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

кои се најголеми сеирџии

• Вкупно гласачи
    38

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Локација
Скопје
кои се според вас

јас мислам дека се тие што ги ставив во анкетата

Јас гласав за “Јас“ ама “јас“=“Мацедалиен“ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

аааааа, неможе тоа јас е за мене

e mori tuturutuko toa jas bese gizo ..toj so go otofri topikot:) eeeeeee i posle ti na mene plavusha

Гижо, абе си го испуштил Ејсид! Бриши ги Нате и Ники, не значи дека си сеирџија ако секој пост ти е "Буахухухаауаху". Треба да си отракан, да го подготвиш сеирот и имплементираш инкогнито за да пукне на велико!:)

И јас сум плавуша мор!!!!!!

Ти на мене тутурутка - еееееееее више! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Бај д веј - тотали агри Мистичен. Фалат најголемите сеирџии тука!

Мистичен напиша:
Гижо, абе си го испуштил Ејсид! Бриши ги Нате и Ники, не значи дека си сеирџија ако секој пост ти е "Буахухухаауаху". Треба да си отракан, да го подготвиш сеирот и имплементираш инкогнито за да пукне на велико!:)

да знаев како се преправа анкетата ке го променев тоа јас у гижо

Мистичен напиша:
pa nie ne sme krivi.. toa sto go pishuvame ni go brishite :) posebno tie postovi koga maame seir.. odma go krevate nosot i brishite postovi :) na normalno samo BUahauhaha ke ostanit na krajot :) ama sepak ve sakame nie hah nemat so:)))))))i daj ne ljubomori:)

Gizo напиша:
Мистичен напиша:

да знаев како се преправа анкетата ке го променев тоа јас у гижо

не може со едит на првиот пост?

не може, ама му мацедалиен ке поправи

натуш напиша:
pa nie ne sme krivi.. toa sto go pishuvame ni go brishite posebno tie postovi koga maame seir.. odma go krevate nosot i brishite postovi na normalno samo BUahauhaha ke ostanit na krajot ama sepak ve sakame nie hah nemat so:)))))))i daj ne ljubomori:)

Ним ним ним!!! Цуцке - ај. Ним на мен такви работи важи?

Знаеме сеа кој какви постови пише на форумот и ми се чини дека од вашите не научив ништо :? :? :? Никој не ви бриши постови со соодветна содржина за некој топик туку оние коишто се составени од неартикулисани крици како :

- sakaaaaaaam :? m 8) m :lol: m :o m :D m :mrgreen: mmmm cmok cmok cmok
ili
-I love you :):):):):):):) :wink: toooooo lmwahhhhhhh
ili
-eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,nemoj ma ne me trti :evil: :shock:

kako sho znam jas
za UCENJE ima skolo
ama aj:) se gleda do kaj e stignat svetov.. i preku internet se ucelo a ?:)
kiss
:oops: :oops: :oops: :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom